Absolut Lighting

Alle produkter i Absolut Lighting kollektionen udstråler funktionelt minimalistisk design. De er fremstillet efter imponerende høje standarder og er udstyret med den nyeste teknologi.Alle produkter i Absolut Lighting kollektionen har et funktionelt minimalistisk design, imponerende høje fremstillingsstandarder, og de er udstyret med den nyeste teknologi.

Michael Rösing, CEO for Absolut Lighting, blev fascineret af lys allerede som teenager. Han var ikke blot interesseret i den videnskabelige og tekniske side af tingene, men også i det tværkulturelle fænomen.

Som designer ser Rösing belysning som et værktøj til at give lys en bestemt form, så det passer til et bestemt formål. Hans design er defineret ved en reduktion af de tekniske nødvendigheder. Som producent af andres design lægger Rösing særlig vægt på treenigheden mellem funktion, form og praktisk gennemførlighed.

Han har også en god næse for æstetisk kvalitet og tidsånden. Lampen "lampeskærm" af Sebatian Bergne er en af klassikerne i hans kollektion og udstilles i dag på det berømte Museum Of Modern Art i New York.

Side af Absolut Lighting