• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Acapulco design

Acapulco Design præsenterer stolt mexicansk design og traditionelt håndværk i sin autentiske vitalitet. Acapulco Design blev grundlagt i 2015 og lægger vægt på autenticitet, kvalitet og bæredygtig produktion.


Acapulco Design: Elegante møbler fra Mexico

Acapulco Design præsenterer stolt mexicansk design og traditionelt håndværk i sin autentiske vitalitet. Under ledelse af administrerende direktør Benjamin Caja udvides sortimentet til at omfatte nutidige fortolkninger, herunder den legendariske Acapulco Chair loungestol fra 1950'erne. Nye modeller som cantilever-stolen og spisestuestolen, designet af designstudiet HANSANDFRANZ, samt et spisebord af produktdesigner Olivia Herms i marts 2021 og dens "lillebror" The Low Table i sommeren 2022, supplerer sortimentet. Disse modeller optager subtilt de stilistiske elementer i Acapulco-stolen og fuldender siddegruppen til at blive et symbol på sociale møder og mexicansk livsglæde.

Autenticitet, kvalitet og bæredygtighed som vejledende principper

Acapulco Design blev grundlagt i 2015 og lægger vægt på autenticitet, kvalitet og bæredygtig produktion. Administrerende direktør Benjamin Caja er personligt involveret i hvert trin af produktionen i Mexico City for at sikre rimelige forhold for alle involverede. Acapulco Design bringer den populære håndlavede "Acapulco Chair" fra Mexico til Tyskland i en række forskellige versioner, med fokus på originalitet.

Den originale Acapulco-stol og bæredygtighed

Acapulco-stolen fra Acapulco Design står ikke kun for tidløs elegance, men også for fair trade og socialt ansvar. Medarbejdere i Mexico modtager ikke kun mindstelønnen, men også højere lønninger over gennemsnittet. Ligestilling er garanteret gennem ligeløn for kvinder og mænd, og alle arbejds- og sikkerhedsbestemmelser overholdes nøje. Gennem regelmæssige besøg og udvekslinger med fabrikken i Mexico sikres et gennemsigtigt samarbejde. For at bidrage til miljøbeskyttelse er Acapulco Design afhængig af genbrugsplast og solenergi på fabrikken. Virksomheden værdsætter bæredygtighed og lang levetid gennem materialer af høj kvalitet og omhyggelig fremstilling af de originale Acapulco-stole.

Side af Acapulco design