acousticpearls – Connox Edition

Connox Edition #1 akustiske paneler fra acousticpearls har dæmpede farver med diskrete farveeffekter i stribet design. Panelerne er firkantede og måler 120 x 120 cm.


Akustiske paneler med den bedste lydabsorption

Med sine produkter sætter acousticpearls fokus på en af vor tids største stressfaktorer: støj. Virksomheden producerer akustiske paneler af høj kvalitet, der absorberer lyd effektivt og dermed reducerer efterklangstiden i rummet. En kombination af fremragende materialer og omhyggelig bearbejdning giver mulighed for den bedste lydafskærmning i de akustiske paneler – det er officielt bekræftet med mærkaten med den højeste absorptionskoefficient i klasse A. Panelerne består af en yderst effektiv, stødsikker akustisk kerne i et specielt, kunstharpiksbundet mineralfiber med en periferisk, ikke-synlig ramme, og de absorberer derfor på fremragende vis bredbåndet støj. De fungerer i et meget bredt spektrum og kan effektivt dæmpe næsten hele frekvensområdet af den menneskelige stemme.

Eksklusivt for Connox

Nu har acousticpearls designet en hel kollektion kun til Connox – en unik kombination af design og funktionalitet. Med tre forskellige udgaver med forskellige farvetemaer er der et panel til ethvert rum.