Stilfulde adventskranse og lysestager – fire stearinlys til december

Del
  •  Facebook
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail
  •  RSS

Vare fra 08.11.2016, af Anja Beckmann

Advent er en tid med levende lys, hvor man skaber minder med familien. Det første adventslys tændes den 27. november i år og starter officielt julesæsonen. Adventskransen med et stearinlys for hver søndag frem til juleaften er en kristen tradition – om end dens udseende har ændret sig gennem årene. Den klassiske krans af grangrene med fire røde lys og rødt bånd er ikke længere så populær, som den var engang: adventslysestager har nu indtaget julestuen. Med deres enkle form er de smukke og klassiske dekorationer og variationer af den klassiske krans – nogle gange endda med grønt islæt. Se på disse ni specielle designeradventskranse, som er populære i år – fra de helt nye til de klassiske.

Adventslysestager og -kranse findes i mange forskellige former – elegante, minimalistiske og sjove. Her finder du den perfekte lysestage til din stil og dit hjem.

Minimalistisk ensemble Heima lysestager med stearinlys Oplev adventsstagen Tangle fra Stelton

Mange adventslysestager kan også bruges efter jul, takket være deres neutrale fremtoning. Med det rigtige tilbehør er disse adventslysestager smukke og dekorative året rundt. Dette demonstrerede gæsteblogger Kea i sin gæsteartikel om Gloria lysestagen fra Muuto. Det ville næsten være en skam at lukke disse adventskranse inde i et skab 10 måneder om året.

ferm Living – Circle lysestage Adventsstage fra Rosendahl Muuto – Gloria lysestage
Georg Jensen – Season lysestage Applicata – Luna lysestage, sort ferm LIVING – String lysestage, grå

Messing, støbejern eller guldbelagt – find din favorit! Skab en hyggelig stemning med diskret grønt, smukke stearinlys og andet tilbehør. Eller sæt blot din adventslysestage, ligesom designerne har skabt dem. Der skal ikke meget til at skabe en stilfuld juledekoration.

Filter


Lignende poster

Produktgrupper