• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Vores aktuelle leveringstider

Den hurtige spredning af Coronavirus (Covid-19) udgør en stor udfordring for hver enkelt af os. Her holder vi dig opdateret om den aktuelle situation hos Connox.

Thilo Haas"Kære kunde,

Vi har levet med pandemien i over et år nu, og siden da har arbejdslivet og det private liv ændret sig tydeligt for os alle.
Med corona har også hele indkøbsadfærden ændret sig.

Som online forhandler er vi kernen i denne ændring og er naturligvis glade for det store antal nye kunder og ordrer. Tak for din tillid! På den anden side står vi over for udfordringen med at behandle alle disse ordrer og ønsker. Dette presser os i øjeblikket til vores kapacitetsgrænse og kræver derfor en hurtig udvidelse af vores team - hvilket desværre ikke er muligt så hurtigt, som det ville være nødvendigt og ønskeligt.
Ikke desto mindre har Connox en ambition om at tilbyde ikke kun produkter af høj kvalitet, men også service af høj kvalitet. Dette er altid en udfordring og kræver den tid, der kræves for hver enkelt anmodning. Vær derfor sikker på: Vores kundeservice team vil give alt og vil besvare din anmodning - også selvom det tager lidt længere tid.

Et andet spørgsmål, som nu også drøftes i medierne, er vanskelighederne i forsyningskæden. Leveringsdatoer, som er nævnt for os, kan udtales eller holdes mindre og mindre pålideligt på grund af den aktuelle situation. Vær sikker på: Vi vil læse dine beskeder, vil vi ikke glemme dig, og vi vil levere dine design favoritter, så hurtigt vi kan!

Vi ønsker at i stadig har tillid til os og forstår, at det nogle gange tager lidt længere tid, end det burde være i øjeblikket. I 15 år har vi været passionerede omkring det, vi gør, og det har ikke ændret sig. Tak for din tålmodighed og for at udfordre os og føre os til nye højdepunkter. Pas på dig selv!"

– Thilo Haas, CEO

Aktuelle oplysninger om eventuelle forsinkelser i leveringen

Som hovedregel er de forventede leveringsdatoer, der annonceres på produktsiderne, den tilsigtede, ikke-garanterede leveringsdato, som producenten har meddelt. På grund af øgede ordremængder og coronarelaterede produktionsvanskeligheder kan der være forsinkelser. Vi vil være glade for at holde dig opdateret om den aktuelle status for din ordre via e-mail.

Bemærk også: Vores lager ligger i Hannover. På grund af de aktuelle vejrforhold i Nordtyskland kan leveringen blive forsinket med et par dage, da rederierne ikke kan levere og afhente varerne som sædvanligt. Vi beder om din forståelse og informere dig her, så snart situationen er vendt tilbage til normal - pas på dig selv.

Vores coronavirus kontrolforanstaltninger

• Konferencer og møder, hvor minimumsafstanden ikke kan overholdes, afholdes udelukkende digitalt
• Strengt adskilt skiftsystem i logistikcentret for at minimere risikoen for medarebjderne
• Hygiejneforanstaltningerne er blevet strammet, overholdelsen kontrolleres konsekvent
• Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Robert Koch Institute bekræfter, at virussen ikke varer længe på overflader som metal og plast. Smitten sker via dråber. I den forbindelse er der ingen grund til at være bekymret over kontakten med pakkerne.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores serviceteam til enhver tid.

Pas på dig selv!

Dit Connox-team