• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Alessi

Indbegrebet af italiensk designtradition! Virksomheden Alessi blev grundlagt i 1921, hvor Giovanni Alessi Anghini etablerede et støbe- og metalværksted.


Oplev alle kollektioner og serier fra Alessi

Alessi – italiensk designtradition

Den italienske virksomhed Alessi har eksisteret siden 1921, hvor Giovanni Alessi Anghini etablerede et støbe- og metalværksted.
Virksomhedens metalprodukter af høj kvalitet, f.eks. brødkurve, sukkerskåle og frugtskåle, er allerede siden 1950'erne blevet brugt af internationale hoteller, restauranter og flyselskaber.
I dag står navnet Alessi for italiensk design og tidsløse designklassikere.

Kollektioner fra Alessi

Navnet Alessi omfatter tre store brands, der ikke er adskilte, men snarere tre forskellige udtryk for samme virksomhedsidentitet.

Alessi Logo

Alessi

Alessi-brandet er et af de førende inden for industrielt fremstillede husholdningsprodukter på grund af deres kvalitet og design. Designklassikere som den legendariske citruspresser Juicy Salif designet af Philippe Starck eller den populære badeværelsesserie Birillo designet af Piero Lissoni sælges under Alessi-brandet.

Alessi Logo

A di Alessi

Dette brand omfatter produkter i et såkaldt "demokratisk design" – det bedste design til overkommelige priser. Ud over farverige kollektioner som Banana og Paradise Birds af Stefano Giovannoni Massimo har Giacon, Marcello Jori og Laura Polinoro ligeledes designet en række originale julefigurer under navnet A di Alessi.

Alessi Logo

Officina Alessi

Brandet "OFFICINA Alessi" kombinerer en eksklusiv, eksperimenterende og innovativ designfilosofi. Selv om priserne stadig er overkommelige, er produkterne i denne kollektion lidt dyrere, da de fremstilles i mindre serier eller endda i begrænsede partier. Anerkendte arkitekter som Richard Sapper og Aldo Rossi har designet nogle af de sjældne produkter i den elegante kollektion. Med projektet "Tea and Coffee Piazza" fik Alessi international anerkendelse som en af de førende repræsentanter for postmoderne design.

Ud over disse tre brands har Alessi også en række kollektioner med andre produkter end husholdningsprodukter.

Alessi Watches

Alessi ure

Alessi og urproducenten Seiko har siden 2002 i fællesskab produceret en stadig voksende kollektion af ure. En række internationalt anerkendte arkitekter og designere har designet urene, der indgår i kollektionen af Alessi ure, som sælges over hele verden, og arkitekternes og designernes individuelle stil og metode kommer til udtryk i hvert enkelt Alessi urs umiskendelige særpræg.

Alessi Lux

Alessi Lux

AlessiLux er et fælles projekt udviklet af den hollandske lampespecialist Foreverlamp og den italienske designsmedje Alessi. Samarbejdet vedrører moderne lamper i retrolook. Den energibesparende LED-teknologi, der anvendes af AlessiLux, skaber et design, der minder om en lampe, men alligevel er noget andet. Denne teknologi er desuden yderst miljøvenlig.

Side af Alessi


De vigtigste designs