Alfred

Grundlæggerne af virksomheden Marie Mees og Cathèrine Biasino lader deres passion for tidløse tekstiler af høj kvalitet komme til udtryk i Alfred kollektionen. Sengetøj, duge og viskestykker af høj kvalitet i hør. Fremstillet i Belgien.


Ingen produkter fundet.

Grundlæggerne af virksomheden Marie Mees og Cathèrine Biasino lader deres passion for tidløse tekstiler af høj kvalitet komme til udtryk i Alfred kollektionen.

Efter i mange år at have arbejdet sammen med nogle af branchens førende tekstilvirksomheder besluttede Marie Mees og Cathèrine Biasino at starte deres egen virksomhed i Belgien og fokusere på at fremstille boligtekstiler i høj kvalitet. Linned med passion.

Alfred kollektionen bliver målt og vurderet i alle led af produktionskæden – lige fra det første design til det færdige produkt. Alle tekstiler fremstilles med den største omhu i Belgien.

Alfred kollektionen er indbegrebet af kvalitet og holdbarhed og byder på linned af høj kvalitet til boligen. Alfred kollektionen er en serie af boligtekstiler, der inspirerer i kraft af den minimalistiske skønhed, som kommer til udtryk i både proportioner og mønstre.

I 2011 vandt Alfred kollektionen Wallpaper Design Award i kategorien 'Best High Tea' for designet 'Veronica'.

Side af Alfred