• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Amei

Amei har siden 2007 fremstillet urtepotter af fiberstone. Urtepotterne fra Amei er smukke og udsædvanligt holdbare. De består af et teknisk meget avanceret materiale, fiberstone, som er yderst stabilt.


Producenten Amei har siden 2007 fremstillet urtepotter af fiberstone. Urtepotterne fra Amei er naturligt smukke og usædvanligt holdbare. De består af det teknisk avancerede materiale fiberstone – som er en blanding af polyesterharpiks og kværnede sten, som er meget stabilt og stærkt som fiberglas.

Urtepotterne fra Amei er tiltrækkende takket være deres flotte sten-look, som for nogle modellers vedkommende udvikler en naturlig, grå patina efter nogle måneders almindelig brug. Derudover er fiberstone stød- og frostsikkert. Potterne kan derfor tåle mindre stød, at vælte omkuld i stormvejr samt at stå udenfor hele vinteren.

De vinder i en direkte sammenligning med stentøjs- eller lerkrukker pga. den lavere materialetykkelse, hvorfor de er mærkbart lettere og derfor er nemmere at håndtere. Der skabes en let stemning på terrasser, balkoner og i vindueskarme med Ameis rene, geometriske former, som også gør krukkegartneren glad!

Hvis du benytter urtepotterne fra Amei udendørs og ikke har dem overdækket i regnvejr, skal du huske at lave huller i potternes bund med en boremaskine og et almindeligt stenbor, ellers vil det opsamlede vand ikke kunne løbe fra, hvilket får rødderne til at rådne.

Side af Amei