ames

Det tyske designerbrand ames blev grundlagt af Ana María Calderón Kayser i 2006. Internationalt, succesfulde designere udvikler designkoncepter for brandet, der afspejler passion og entusiasme.Oplev alle kollektioner og serier fra ames

Personaliserede møbler og tilbehør med inspirerende passion

Det tyske designerbrand ames blev grundlagt af Ana María Calderón Kayser i 2006. Som manager og creative director koordinerer hun brandet, producenterne og distributørerne af designermøblerne. ames skaber markante, prisvindende møbler, der går lige i hjertet, direkte fra hovedkontoret, som ligger i den lille by Plaidt am Rhein. På den måde er fokus på den kulturelle mangfoldighed.

I samarbejde med designere er det primære fokus på designkonceptet, der giver den udgivne serie sin individualitet. Til det formål inviterer Ana María Calderón Kayser internationalt, succesfulde designere til at skabe møbler med passion og entusiasme, der er typisk for hendes sydamerikanske rødder.

Side af ames


 

ames Sala kollektionen af Sebastian Herkner

caribe kollektionen, der repræsenterer en del af ames Sala kollektionen, blev skabt af designeren Sebastian Herkner under en unik designrejse gennem Colombia. Her besøgte designeren lokale kunsthåndværkere, hvis traditionelle fremstillingsmetoder er gået i arv fra generation til generation.