Anta
Anta

Anta

Mange lamper fra Anta har noget til fælles: fantastisk design med en enkel form, godt lys, elegant materiale, bedste fremstilling – og alt det i mere end 25 år.

Filter 

Farver  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Lyskilder – med andre ord lamper af alle slags – er de mest elementære elementer i vores boligindretning. Det er det styrende princip hos Anta, den lille lampeproducent fra Schenefeld i nærheden af Hamborg, som uden tvivl hører til blandt de bedste europæiske producenter i branchen – og det i mere end 25 år.

Hvad er det særlige ved Anta lamper? Ganske enkelt: Godt lys, god form og kvalitet. De er designet af topdesignere. Som du kan se i dette katalog, mangler der ikke mangfoldighed. Minimalisten kan finde den rigtige lampe til bord eller skrivebord; og der er også noget til dem, der foretrækker mindre strenge former.

Uanset har lamperne i denne forskelligartede kollektion noget til fælles: Førsteklasses design reduceret til de vigtigste linjer, behageligt lys, de bedste materialer og det bedste håndværk. Og endnu en vigtig funktion: En Anta lampe er også et ornament, selv når det ikke er tændt i dagtimerne.

Side af Anta