• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

ArchitectMade

ArchitectMade – intelligent kunst i hverdagen. En lang række danske produkter er blevet designikoner i det 20. århundrede på grund af deres æstetiske former og moderne udseende. ArchitectMade har et unikt udvalg af dansk design, når det er bedst.


ArchitectMade – intelligent kunst i hverdagen

Gennem tiden har arkitekter beriget vores liv med velgennemtænkte, funktionelle og æstetiske design. Samtidig afspejler et design altid den enkelte arkitekts unikke måde at tænke på. Uanset om der er tale om en bygning, en by eller grebet på enkommode– resultatet siger altid noget om designerne og deres filosofi.
ArchitectMade har fokus på intelligent kunst i hverdagen, udviklet og designet af de bedste arkitekter.

I Danmark anskues design traditionelt som en problemløsningsproces, hvor form følger funktion. De funktionelle krav kombineres med lige linjer, en forkærlighed for enkelhed og et strejf af eventyr. Der skabes således hele tiden nye genstande, som afsøger mulighederne for organiske former.

Denne filosofi ligger bag forskellige tidløse designklassikere og har gjort dansk design kendt verden over. En lang række danske produkter er blevet designikoner i det 20. århundrede på grund af deres æstetiske former og tidløse udseende.

ArchitectMade har et unikt udvalg af dansk design, når det er bedst.

Side af ArchitectMade


 

ArchitectMade - tidløst design fra Danmark

Bag kulisserne på ArchitectMade. Kærligt håndlavet design i samarbejde med designere og arkitekter som Hans Bølling, Kristian Vedel, Paul Anker Hansen og andre.

De vigtigste designs