• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Arper

Den italienske indretningsspecialist Arper har hovedsæde i Monastir i Treviso-provinsen. Arper giver et rum et hjemligt look, både på kontoret og i offentlige bygninger, gør dem pænere, mere indbydende og funktionelle.Den italienske indretningsspecialist Arper har hovedsæde i Monastir i Treviso-provinsen. Den unge virksomhed, der blev grundlagt i slutningen af 80'erne, havde succes med sine lædermøbler fra starten. Kollektionen var dog allerede i begyndelsen af 90'erne blevet suppleret med møbler af materialer såsom aluminium og polypropylen.

Innovation og balance. Helhed og originalitet. Etik og æstetik. Arper giver et rum et hjemligt look, både på kontoret og i offentlige bygninger, gør dem pænere, mere indbydende og funktionelle. Selskabets koncept og mål er at bidrage til at forbedre livskvaliteten gennem deres produkter, ikke kun på det æstetiske område, men også med hensyn til ergonomi, kvalitet, sikkerhed, sundhed og miljø.

En mission, hvor internationalt anerkendte designeres kreativitet kombineres med den italienske virksomheds utrættelige søgen efter det usædvanlige. Idéer til nye produkter får konkret form takket være udviklingen af patenterede teknologier. Ved at skabe et system med perfekt kvalitet. Ved at beskytte miljøet gennem mindre forurening og respektfuld, bevidst behandling af ressourcer.

Side af Arper