Artecnica
Artecnica

Artecnica

Den amerikanske virksomhed Artecnica har et mål om at fortrylle dagligdagsgenstande ved hjælp af de to kraftfulde værktøjer kunst og teknologi.Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Artenica stræber efter at fortrylle, inspirere og forvandle dagligdagsgenstande gennem et design, der kombinerer kunstens personlige udtryk med en unik teknologi.

Artenica er udsprunget af lysten til at skabe blikfang og ændre folks holdning. Da vi begyndte at udforske nye materialer og teknikker sammen med designere, forhandlere og håndværkere fra hele verden, fik vi større og større fokus på anvendelsesmulighederne for og konsekvenserne af design. Resultatet var en større bevidsthed om Artecnicas positive indflydelse gennem design og efterfølgende oprettelsen af et formaliseret program; Design with Conscience®.

Design with Conscience® går ind for at skabe et design, hvor der bliver taget hensyn til miljømæssig bæredygtighed og en ansvarlig produktion. Vi samarbejder med internationalt anerkendte designere og håndværksmiljøer i udviklingslande om at producere unikke, håndlavede produkter. Produkterne fremstilles ofte i genanvendte materialer og transporteres i flad emballage, der er nem at fragte, for at reducere vores udledning af CO2.

Artecnica arbejder sammen med nonprofitorganisationer som Aid to Artisans om at finde metoder til at bringe nyt liv ind i både de indfødtes håndværk og moderne design. Design with Conscience® støtter delearbejde og indtjening på tværs af grænser, kulturer, racer og religioner. Det er en mulighed for at fortrylle, inspirere og forvandle liv over hele verden med design som drivkraft.

Side af Artecnica