artepuro

I kraft af det tidløse design og den elegante funktionalitet står artepuro brandet for værdi og eksklusivitet og produkter, der overlever. Metalproducenten artepuro er et brand, som tilhører Weber Metallgestaltung GmbH.I kraft af det tidløse design og den elegante funktionalitet står artepuro brandet for værdi og eksklusivitet og produkter, der overlever. artepuro historien begyndte i 1996 i Aachen med designeren Katrin Weber og hendes mand Norbert Weber. Som kreative ledere er de sammen med deres team ansvarlige for den løbende videreudvikling og nyudvikling af alle produkter med brandet artepuro.

artepuro brandet og firmaets avancerede produktsortiment er ikke kun anerkendt i Tyskland, men også i resten Europa og helt til Mellemøsten og Asien.

Metalproducenten artepuro er et brand, som tilhører Weber Metallgestaltung GmbH (metalforarbejdning). I februar 2008 skiftede Weber Metallgestaltung GmbH, der er hjemmehørende i kejserbyen Aachen, navn. Weber Metallmanufakturs nye navn blev artepuro.

Virksomheden med hovedsæde i Aachen har fremstillet produkter af stål og rustfrit stål til krævende kunder i mere end tolv år. Uanset om der er tale om avanceret bolig- og havetilbehør, låger, gelændere eller trapper – Weber og artepuro leverer kvalitetsprodukter "Made in Germany".

Siden Weber Metallmanufaktur startede i 2001, er kollektionen løbende blevet udvidet fra eksklusivt boligtilbehør over eksklusive grill og pejse til brændeovne og pejsetilbehør. Adskillige priser og designpriser, f.eks. Design Plus 2005 og German Design Prize 2006, bekræfter virksomhedens linje som "feel the soul of the material" og den gennemprøvede kvalitet på produktionsvirksomheden i Aachen.

Side af artepuro