Arzberg

Brandet Arzberg har siden dens grundlæggelse i 1931 været synonymt med design. Produceret udelukkende i Tyskland. Porcelæn imponerer med sin høje funktionalitet samt sin æstetiske form og står for den bedste "Made in Germany" kvalitet.Porcelæn af høj kvalitet og træ service

Brandet Arzberg har siden dens grundlæggelse i 1931 været synonymt med design. Produceret udelukkende i Tyskland. Porcelæn imponerer med sin høje funktionalitet samt sin æstetiske form og står for den bedste "Made in Germany" kvalitet. En integreret del af deres corporate filosofi er at kombinere traditionelle håndværk med banebrydende teknologi. Dette resulterer i tidløse porcelæn samlinger, forskellige i stil og form, der fejrer glæderne ved at dele mad og fortolker moderne spisning på en følelsesmæssig og personlig måde.

Minimalisme i stedet for dekoration: dette engagement har været succeshistorie af Arzberg mærket siden 1931. Porcelænet og træprodukterne er karakteriseret ved en enkel og ligefrem stil, der også kombinerer æstetik og kvalitet.

Side af Arzberg