Atoma

Atoma er synonymt med notesbogssystemer og hæfter af høj kvalitet. Atoma har med sine notesbøger og hæfter koncentreret sig om skrivetilbehør til hjemmet og kontormiljøer siden 1923.Notesbøger og hæfter med systemer

Atoma er synonymt med notesbogssystemer og hæfter af høj kvalitet. Atoma har med sine notesbøger og hæfter koncentreret sig om skrivetilbehør til hjemmet og kontormiljøer siden 1923.

Virksomhedens historie

Atoma er en traditionsrig virksomhed, som er grundlagt i 1923 i Belgien, hvor det stadig har til huse. Belgieren Georges Mottart bad designerne André Tomas og Andre Martin om at designe nogle skrivehæfter og notesbøger med mange anvendelsesmuligheder. Deres initialer udgør firmaets navn, og de er ophavsmænd til verdens første notesbogssystem.

Kongelig hofleverandør

Atoma har siden 1948 været en del af "Papeteries Georges Mottart", hvormed firmaet blev officiel leverandør til Det Kongelige Belgiske Hof.
Atoma producerer papirprodukter af høj kvalitet, som traditionen byder. Atoma er blevet et synonym for avancerede skriveredskaber i Belgien.

Belgiske notesbøger til hjemmet eller kontoret

Alle belgiere kender til Atoma notesbøgerne, som er egnede til brug i hjemmet eller på arbejdet på grund af deres særlige system. Men Atoma blev også synonym for notesbøger ud over landets grænser. Forskere, studerende og kontorfolk bruger notesbøgerne og deres særlige system for at organisere deres arbejde lidt bedre.

Atoma imponerer med sin høje kvalitet, sin kompromisløse funktionalitet og sit tidløse design. Atoma samler utallige anvendelsesmuligheder i ét unikt system til privat og professionel brug.

Side af Atoma