• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Auerberg

Internationalt anerkendte designere og arkitekter designer produkter, som ligger langt fra marketinglogikken. Auerberg henvender sig til mennesker, som glædes ved autentiske genstande og deres historier.


Auerberg – radikal og subjektiv

Møbler og tilbehør af designere til designere

Brandet: uafhængigt

Internationalt anerkendte designere og arkitekter designer produkter, som ligger langt fra marketinglogikken. Ifølge forlagets eksempel er Auerbergs designfilosofi ikke baseret på et produktdiktat. Den relevante målgruppe er klart defineret: Auerberg henvender sig til mennesker, som glædes ved autentiske genstande og deres historier. Auerberg giver små serier af sådanne produkter adgang til markedet.

Produkterne: radikale og subjektive

Ekstraordinære designere skaber produkter, som er fulde af identitet, som er radikalt subjektive, og som kun følger egne motiver, for Auerberg. På den måde udvikles der produkter, som ikke ville overleve på markedet efter almindelig markedsresearch og marketinglogik. Uafhængigt af industrielle begrænsninger arbejder designerne på grænserne af det opnåelige og går dermed nye veje, hvad angår form, funktion eller materiale. Den personlige historie bag produkterne gør dem autentiske, tydelige og ønskede – for alle, som ønsker noget særligt i livet.

Designeren: egne erfaringer

De samme designere og arkitekter kunne begejstres over Auerbergs idéer. Alle var grebet af det frie arbejde i grænselandet mellem tradition og innovation. At omfortolke et velkendt produkt i form og funktion, og at udvikle det ved hjælp af egne erfaringer – det er med til at øge motivationen, eftersom designeren kun sjældent har mulighed for at fortsætte dialogen helt frem til brugeren. Tobias Grau, Daniele Della Pellegrina og grundlæggeren Christoph Böninger tilhører gruppen af Auerberg designere sammen med designerne og arkitekterne Herbert Schultes, Alfredo Häberli, Fritz Frenkler, Emanuela Frattini-Magnusson og James Irvine.

Auerberg kollektionen:

Hvert forår og efterår præsenteres Auerberg kollektionen i kataloget opdelt efter tematiske fokuspunkter. Den første kollektion præsenterede begge fokuspunkter: bøger og bordkultur. Arbejdet forberedes primært i mindre virksomheder i Sydtyskland, ikke langt fra Auerberg.

Side af Auerberg


De vigtigste designs