• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Bacsac

Den franske producent Bacsac blev grundlagt i 2008 med den målsætning at revolutionere haveuniverset. Bacsac designer og producerer førsteklasses plantebeholdere i forskellige former og størrelser.


La nature est dans le sac

Den franske producent Bacsac blev grundlagt i 2008 med den målsætning at revolutionere haveuniverset. Bacsac designer og producerer førsteklasses plantebeholdere i forskellige former og størrelser. Dette gør det muligt at skabe haver – selv på byaltaner og mindre terrasser.

Historien bag Bacsac tog sin begyndelse, da designeren Godefroy de Virieu mødte landskabsarkitekterne Louis de Fleurieu og Virgile Desurmont. De ledte sammen efter et koncept, der ville gøre det muligt at skabe eller forenkle skabelsen af havelandskaber i byer. Hovedproblemet med taghaver i de indre byer er transporten af tunge materialer.

Sådan opstod idéen med at erstatte urtepotter med lette sække. De tre designere valgte geotekstiler, som forhindrer, at planterne kvæles. En sådan plantesæk har ud over vand- og luftcirkulationen den fordel, at det ikke længere er nødvendigt at have tunge konventionelle urtepotter stående på terrassen.

Den franske producent Bacsac blev grundlagt i 2008 med det ene formål at producere plantesække. Den nye plantesæk blev præsenteret for offentligheden på havemessen "Jardins, jardins". Det kreative koncept blev rost af eksperterne. De besøgende var begejstrede over Bacsac-plantesækkens fleksibilitet, mobilitet og lethed.

I 2009 præsenterede Bacsac Bacsquare, en helt færdig og lige så fleksibel have.

Side af Bacsac