• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

BeDesign

BeDesign er en ung og innovativ virksomhed, der blev grundlagt af Bette og Cilla Eklund i 2012. Den er under stor indflydelse af finsk arkitektur, kunst og design. Der lægges stor vægt på æstetik, funktionalitet samt enestående kvalitetsmaterialer.BeDesign er en ung og innovativ virksomhed, der er grundlagt af søstrene Bette og Cilla Eklund i 2012. Den er under stor indflydelse af finsk arkitektur, kunst og design. Der lægges stor vægt på æstetik, funktionalitet samt enestående kvalitetsmaterialer.

Alle produkter er skabt og produceret i Finland. Bette er ansvarlig for produktdesign og udvikling af virksomhedens kunstneriske vision, mens Cilla har ansvar for forretningsudviklingen. Begge søstre har en passion for natur, da de er opvokset på en gård og har tilbragt deres barndom omgivet af dyr og udeliv.

'Min passion for design kommer naturligt, da jeg gennem min families baggrund som arkitekter og designere har været omgivet af arkitektur, kunst og design hele mit liv. Jeg vil beskrive mit design som moderne og minimalistisk.

Mit arbejde er stærkt påvirket af natur, renheden af råmaterialer og geometriske former. Udgangspunktet er at designe individualistiske møbler, der skiller sig ud. Mit ønske er at skabe et designsprog for 'fremtidens klassikere' – et nutidigt design der ikke bliver forældet.' Bette Eklund

'Lysten til at blive en iværksætter er vokset i løbet af mine studier, og virksomheden er kommet et skridt nærmere mod at realisere mine drømme. Jeg har en kandidatgrad i Strategic Market Creation fra Copenhagen Business School og en CEMS Master's i International Management fra HEC Paris. Jeg er ansvarlig for virksomhedens forretningsudvikling især inden for markedsføring og salg.

Nysgerrig og fordomsfri – Jeg er altid på udkig efter inspirerende ting og begivenheder.' Cilla Eklund

Side af BeDesign


De vigtigste designs