Blofield
Blofield – oppustelige Chesterfield-møbler

Blofield

Blofield er ikke kun en landsby i Norfolk i England, det er også et hollandsk firma grundlagt af den unge designer Jeroen van de Kant. Blofield har specialiseret sig i at producere oppustelige møbler i traditionel Chesterfield-stil.

Filter


Del
  •  Facebook
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Blofield er ikke kun en landsby i Norfolk i England, det er også et hollandsk firma grundlagt af den unge designer Jeroen van de Kant. Blofield har specialiseret sig i at producere oppustelige møbler i traditionel Chesterfield-stil. Derfor er firmanavnet et ordspil baseret på en kombination af ordene "blowing" (puste) og "Chesterfield".

Det specielle ved Blofields stole og sofaer er ikke kun det næsten autentiske Chesterfield-look, men også oppustningen, som foregår med en elektrisk pumpe (230 V), der er udviklet af Jeroen van de Kant.

Takket være materialer som PVC og vinyl kan Blofield stole og sofaer også bruges udendørs. Alle produkter leveres med en bæretaske, så man kan transportere møblet derhen, hvor der er brug for det.

Genfortolkningen af Chesterfield-sofaerne har ført til en moderne version af de fornemme siddemøbler, som tidligere var adelens foretrukne mærke. De Chesterfield-agtige sofaknapper, som giver overfladen et tredimensionelt udseende, går igen i mange moderne møbelkoncepter. Selv om møblerne fra Blofield overvejende består af luft og derfor ikke behøver knapper, så giver det alligevel et meget autentisk og trendy look.

Side af Blofield