Bloggerteam

Anja og Sabrina er ansvarlige for Connox Interiørshops blog. Anja kommer fra marketingafdelingen, mens Sabrina arbejder i produktafdelingen.
Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail
  •  RSS

Gå til produkter

Hvem står bag Connox-bloggen og profilerne på de sociale medier?

Det gør vi! Sabrina Pflüger og Anja Beckmann.

Sabrina arbejder i produktafdelingen. Som kunsthistoriker koncentrerer hun sig om samtidige kunstnere, designere og producenter, og hun informerer folk om alt sammen med nyheder om design, interviews og stilportrætter. Hendes sans for æstetik, trends og design er blevet grundigt udviklet, da hun arbejdede med samtidskunst som kuratorassistent i München. Hun er ansvarlig for det redaktionelle indhold af interiørshoppens sider og samarbejder direkte med designere for at udvikle nye produkter til virksomheden Connox Collection.

"Mange mennesker undrer sig over, hvordan jeg endte i en webshop efter at have studeret kunsthistorie. Mit nuværende job har mange ligheder med mit tidligere: i stedet for at skrive om malere skriver jeg om og interviewer designere. Jeg stoppede med at tilrettelægge midlertidige udstillinger, men udstiller produkter i webshops. Og det er en slags virtuelt designgalleri. Vi tilbyder en lang række design, som også er udstillet i samlingerne på nogle af de mest anerkendte museer i verden."

Anja arbejder i marketingafdelingen. Hun er et af de kreative hoveder med sans for indretningsstil, og hun har sine følehorn stukket ud i virksomheden – altid på udkig efter spændende emner om Connox, design og livsstil. Hun er ansvarlig for den redaktionelle planlægning af Interiør-bloggen og skriver om idéer til boligindretning, virksomhedens emner og særlige arrangementer med bloggere. Alt, hvad du ser på Facebook, Google+, Instagram mv., er skrevet af hende. Hun er også ansvarlig for bloggerrelationer, søgemaskineoptimering, presse og indhold i marketingprojekter hos Connox. Det bliver bestemt aldrig kedeligt her!

Før hun kom til Connox, læste Anja Public Relations and Communication Management, ledede kommunikationsprojekter og arbejdede hos et PR- og onlinemarketingfirma i Hannover i halvandet år. På det tidspunkt arbejdede hun inden for forskellige områder af onlinemarkedsføring, hvor hun fik mere og mere erfaring med blogging.

Skriv til os!

Vi vil gerne læse din feedback. Hvis du har nogle forslag, idéer og ønsker, er du velkommen til at skrive til os marketing@connox.de. Det vil glæde os, hvis du vil tage dig tid til at læse, surfe og få ny inspiration til dit hjem!

Sabrina og Anja

Filter


Ingen produkter fundet.