Spisestue – mere end bare et bord og nogle stole [Gæste kommentar]

Ved spisebordet sammen med Jasmin fra elbmadame[Fri oversættelse] En spisestue skal være mere end bare et spisebord og nogle spisestole, da det er det sted familie og venner samles til måltider, aktiviteter og hyggelige samtaler. Det er ofte en del af stuen og nogle gange et seperat rum.
Køkken-alrum ses ofte i nybyggede boliger og gør køkkenet til et samlingspunkt for hele familien. Folk kan godt lide at tilbringe tid i køkkenet og nyde tilværelsen med dem de holder af. Mens der bliver lavet mad i køkkenet, sidder venner og familie sammen ved bordet ved siden af. På den måde kan alle kommunikere med hinanden på tværs af rummene.

Personliggør spisestuen med smukke møbler og nøje udvalgt tilbehør uden for meget arbejde. Sådan gør du din spisestue til et individuelt rum med dine favoritter.
Indretning af spisestuen - her vil du lære hvordan

Indret din stue med Moodboard stil-finder

Det er vigtigt at skabe en rød tråd i indretningen ved kun at vælge én gennemgående stil. Hvilken stil skal rummet bære i slutningen: Skandinavisk, moderne eller klassisk? Et Moodboard hjælper dig med at filtrere dine ideer og fremme din fornemmelse for design. De første ideer vil gøre det nemmere for dig at vælge farver, møbler og tilbehør, der passer sammen.

Men husk at valget af farve og materiale skal harmonisere i hele rummet. Du kan for eksempel gå efter en speciel træsort eller farvetone, når du skal vælge dit spisebord. Dernæst skal du overveje om det ville være fornuftigt at gentage denne træsort eller farve et andet sted i rummet? Det kunne for eksempel gentages i en smuk frugtskål. Dekoration til spisestuen: Idéer og tipsTræ er forresten fantastisk til at tilføje varme til hvide rum. Det samme gælder for de farver, du bruger til væggene. De bør gentages andre steder i rummet.

Skab liv med forskellige stole

Midten af spisestuen skal uden tvivl være spisebordet og nogle stole. Det er tilladt at lege lidt med dette. Kan du ikke beslutte dig for hvilken stol, du skal vælge? Så vælg nogle forskellige. En anderledes kombination kan se cool ud og måske føre til nogle samtaler omkring dit valg. Når det gælder længden på spisebordet er det en god tommelfingerregel altid at beregne ca. 60 cm pr. opdækning.

En smal skænk med en stor buket og en stak af dine yndlingsbøger øger trivslen og tilføjer noget opbevaringsplads. Den lave højde holder rummet luftigt, så det ikke kommer til at virke for proppet. Desuden vil nogle smukke plakater eller billeder se fantastiske ud på toppen af skænken. Og hvis spisebordet bliver for lille, kan du også bruge skænken.

Inspiration fra interiørshoppen

Jeg valgte mine favoritter fra Connox interiørshop som en inspiration til din personlige spisestue og har tilføjet nogle aftryk fra min egen spisestue. Lyse farver og pastelfarver samt cedar grønne toner giver en varm balance der fungerer rigtig godt med et spisebord af træ. Hav det sjovt mens du indretter!

?

Portrætbillede af Jasmin - Interiør blog elbmadame.de

Om forfatteren:

Hej, jeg hedder Jasmin, jeg elsker godt design og jeg søger altid efter nye idéer og inspiration. På min blog elbmadame.de skriver jeg både om godt design & interiør, rejser og livsstil. Min hemmelige drøm er at bo i et lille hus i San Francisco. Jeg arbejder som indretningsarkitekt i min hjemby Hamburg, når jeg ikke blogger.

Vare fra 17.06.2015, af Gæsteskribent

Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Relaterede rum