Efterårsindretning: Farverige ideer til dit hjem

Iittala – Nappula lysestage, aqua

Så snart bladene bliver farverige, starter den hyggelige sæson. Det betyder mere tid hjemme og derfor et bedste tidspunkt at bringe farverige efterår indretning i dit hjem. Hvis du ikke er en fan af efterårs dekoration à la græskar og løv guirlander, her er et par smukke skatte og dekoration ideer til efteråret at give din værelserne en hyggelig atmosfære.

Vores udsmykningsidéer til efteråret

1. Efterårsfarver i 2018
2. Oplysende lys for efteråret
3. Planter til godt humør
4. Atmosfæriske efteråret bordpynt
5. Efterårsdekorationer med opvarmende boligtekstiler
6. Efterårsdekorationer til udenfor

1. Efterårsfarver i 2018

Rige farver er hvad skaber en hyggelig atmosfære i år: violet, rubinrød og smaragdgrønne er de definerende farver i efteråret dekoration i år. Et andet stærkt valg er orange. Ved at kombinere de levende farver med forskellige nuancer af grå du danner en counterpole, der tilsammen udgør det samlede billede.

Medley tæppe fra ferm LIVING

Ved hjælp af kobber, messing og guld toner, indstille du ædle accenter. Mange af Ethno-stil elementer er også del af efterårets tendenser. De varme, naturlige farver og blomster, folklore-inspirerede mønstre der minder om den hyggelige og figurer af efteråret, omsluttende hvert værelse i en hjemlig varme.

2. Oplysende lys for efteråret

Når dagene bliver mørkere, ret belysning, ikke kun giver tilstrækkelig lysstyrke, men også en behagelig atmosfære.

Leimu lampen fra Iittala i interiørshoppen

Hvad med at holde loftslampe og lysende dit værelse indirekte? Med moderne bordlamper i de trendy farver i efteråret, subtile væglamper eller overdådige gulvlamper. En fantastisk tilføjelse til dit efterår indretning kan være Leimu lampe af Iittala, som er en moderne klassiker, der skaber en varm atmosfære med sine livlige farver. Kvaliteten af Iittalas glasvarer er ekstraordinære, som hver lysets glas er lavet af de bedste glaspustere af deres fabrik. Hvis du har lyst, kan du også finde figurer, der minder om efteråret, såsom Night Owl bordlampe af lysår.

Iittala – Leimu lampe, stor
Menu – JWDA betonlampe
Carrie LED Lamp fra Menu i burned red
 
 

Vores tip: Vælg varmt hvidt lys - med en lyskilde mellem 2700 og 3000 Kelvin - denne måde hyggelige timer er garanteret.

3. Planter til godt humør

Naturlighed bestemmer indretningen af dit hjem - også med hensyn til dekoration. Opfriske dit interiør med planter. Calluna eller bud heather med dens smukke Rosa til rød-violet blossom, krysantemum, asters, men også for eksempel, en ung kastanje, give en efterårsfarver atmosfære. Sølv urten lever op til sit navn og vidunderligt kan kombineres med andre planter i en gryde.

Korbo – Classic 35
Planter med foden Juliane af Bjørn Wiinblad
Hexagon vase og urtepotte fra ferm Living
 
 

Med den rigtige plante krukker og vaser, kan dine planter sættes i scene i efteråret. Det behøver ikke altid at være en klassisk porcelæn pot. Hvor omkring en trådkurv? Bin 18 af Korbo er også tilgængelige i kobber og messing. Ru kurv struktur - flettet i hånden - giver en smuk kontrast til grønne af blomster og er en ædel blikfang.

Hvis du kan lide det mere legende, tjek Bjørn Wiinblad. Anlægget pot Juliane venligst smiler til dig fra hendes vindueskarmen.

We Do Wood – Field klapbord

Grene og bær er perfekt som en del af din efterårs dekoration samt. Læg dem i en stor, dominerende vase eller bruge en masse forskellige vaser. Mange hjem tilbehør producenter - herunder ferm Living - tilbyde produkter, der supplerer hinanden smukt. Holde sig til en farve canon eller kombinere din vaser med messing og kobber toner.

4. Atmosfæriske efteråret bordpynt

Old English lyslygte fra Holmegaard

Røde druer i en skål, vaser fyldt med efterårsfarver planter, stearinlys og fyrfadslys - alt hvad vi forbinder med efteråret kan også være en del af din bordpynt. Og: Candlelight bader de overvejende mørke farver i efteråret i et varmt lys. Ved at dekorere dit bord med ægte kastanjer, du fuldender billedet og gøre dine efteråret indretning ser mere venlige.

Iittala – Nappula 4 armet lysestage, hvid
Iittala - Kaasa telysholder 141 x 115 mm, klart / roseguld
Iittala - Valkea tæthedsholder 60 mm, sand
Kastehelmi Votive 64 mm af Iittala i smaragdgrøn
 
 

Placeret på en bakke, er tekander og krus også velegnet som en dekoration i efteråret. Græsk-egyptisk charme og varme terracotta tonen i Skagerak's Edge service er det perfekte supplement til hvert efterår indretning.

Edge bordservice fra Skagerak

Generelt er kan de rigtige spisestel støtte efterårs stemning. Hvert år de traditionelle mærke Iittala overraskelser med magiske og farverige motiver. Samlingen Tanssi og mange andre bordservice-serien tager os til en magisk verden. Tema-skoven og de naturlige farver gør for stor efterår bordpynt.

Tanssi service fra Iittala

Aalto Vase - en klassiker fra 30s - beriger din bordpynt til efteråret. Mesterværket er også tilgængelig i den aktuelle efterår farver emerald og tranebær.

5. Efterårsdekorationer med opvarmende boligtekstiler

Intet giver så meget komfort under den kølige sæson, som puder og tæpper i efterårets farver. Materialer såsom filt og den fineste uld sikrer en behagelig følelse og også give visuelle varme. Selvfølgelig, bør den lille ugle af ArchitectMade ikke være mangler i dit efterår indretning. Den søde lille fyr er et stykke af strålende originalitet!

Marimekko – Joonas tæppe, brun / mørkebrun – Sulhasmies pudebetræk, gråhvidt / beige

Colour Block tæppe fra Vitra i bordeaux og blå
Eva Solo – salt- og peberkværn, 7,5 cm, eg
Leaf Brass Ornaments (sæt med 4) fra ferm LIVING
 
 

Find flere farver og mønstre til efteråret i vores lysestager, salt & peber kværne og mange flere tilbehør.

Vare fra 07.09.2018

Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Lignende poster