Forårs design i nye trendfarver

Foråret skriger efter noget nyt! Noget vi nemt kan ændre er farver. Farver har indflydelse på stemningen i rummet. Allerede få ting som brugskunst i nye trendfarver Aqua, Almost mauve, Blooming Dahlia og Meadowlark kan give dit hjem et nyt pust. Lad dig inspirere!

Smuk brugskunst i Aqua-farver - maritimt look giver liv til hjemmet

Med boligtilbehør i Aqua-farver får du et afslappet, rolig stemning, der på nogen måder minder lidt om stemningen i sommerhuset. Denne farver egner sig også meget fint til andet brugskunst i farverne navy, lyseblå og petrol. Særlig flot er forårsnyhederne fra Marimekko. De fine blomstrede mønstre fra serien Mynsteri, der er inspireret af anemoner og havet.

Kähler Design – Hammershøi vase Kähler Design – sparefisk

Hugo følte kurv i antracit-mudset lyseblå og rullestenpuden ved myfelt Hoop-vase designet af Francis Cayouette for Stelton Moderne gyngehest med stofbetræk

Almost Mauve und Blooming Dahlia – lyse pasteller er trendy

Rosafans kan glæde sig. Også dette forår er forårsdesign i lyse pastelfarver et musthave. Almost Mauve og Blooming Dahlia. To rosa farver, der ikke kunne være mere forskellige. Almost Mauve er tilbageholdende. Et lyst rose med en lysegrå nuance. Den kan fint kombineres med kolde farver men også med alle jordfarver – som Bloomingville har lanceret for nyligt. Blooming Dahlia har en varm færskenfarve, der bedst står for sig selv – eller sammen med hvid hvid, blå og grønne toner, paprikarød eller sennepsgul. Vores tip: Til et romantisk indretningstil kombiner brugskunst i begge rosa farverne med hinanden.

Nebulosa sengetøj fra Skagerak Iittala – Kastehelmi vase 154 mm, klar med blomster

Bakke til Plant Box fra ferm Living | Connox

Vasesæt lavet af glas af Bloomingville, Ø 8 x H 13 cm i flerfarve med individuelle greneVores anbefalinger til dig:VaserSe nu!

Godt humør – med forårs design in Meadowlark

Citroner, sol og ananas… Feel-good-things er gul. Med den nye trendfarve Meadowlark bringer du glæde og sjov i dine fire væge. Også den franske producent Petite Friture satser på gul. Brugskunst i gul er en eyecatcher som Restore kurv fra Muuto giver et frisk touch – prøv det!

Muuto – Rest sofa 2-personers, gul &tradition – FlowerPot VP1 pendel (farve)

Hæld det karaffel og kanne fra Rig-Tig af Stelton Solsikker (Van Gogh) fra IXXI

Hvad er din yndlings trendfarver i 2018? Hvilken farve synes du er flottest? Vær intuitiv. Med små brugskunst kan du ændre rigtig meget i dit hjem – hav det sjovt med at kombinere farverne.

Vare fra 22.03.2019, af Caren Schwenke

Alle varer fra denne kategori Boligidéer