• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Funktionel minimalisme

Skab plads

Northern – Oblong loungestol

Mottoet "simplify your life" er ankommet til boligområdet med minimalisme-trenden. Det handler primært om at reducere til det væsentlige. Den perfekte levende trend for alle purister og minimalister er almindelig, enkel og funktionel. Et klart formsprog møder gennemtænkt funktionalitet. Livstrenden er først og fremmest noget for alle interiørentusiaster, der værdsætter tidløs indretning. Fordi: Et klart og puristisk design forbliver moderne, selv i generationer.

At leve minimalistisk og skabe rum – sådan fungerer det:

#Klassikere – tidløst design med holdbarhed
#Farver – seje toner
#Former – geometri og rene linjer
#Materialer – glas, rustfrit stål og beton

Klassikere – tidløst design med holdbarhed


Stelton – vægur, 30 cm, sort
Theo tekande 1,25 l fra Stelton
Theo te krus med underlæg fra Stelton
The Stelton - Emma kaffedåse, lys blå
 
 

Mærker såsomVitra,Hay ogStelton er kendt for mange minimalistiske klassikere. HøjkvalitetsDesignklassikere er reserverede og tidløse i deres formsprog - perfekt til en boligindretning, der stadig vil være lige så inspirerende om ti år, som den var på den første dag. MedEames Plastic Side Chair fraVitra kombineres sædeskallens runde former med de klare linjer på sædet. stoleben og sikre et puristisk design. Hårde materialer som plastik skaber en vis coolness og sportslighed - så fokus er på funktionen afsiddemøbler. Det fantastiske ved designklassikere: Du kan individuelt kombinere forskellige genstande uden at miste det minimalistiske look.

Vitra - Eames Plastic Side Chair DSW
CH07 skalstol af Carl Hansen
Ripple tæppe fra Muuto i rød
 
 

Farver – seje toner

I tilfældet med den levende trend er objekterne som sådan i fokus. Derfor spares der på farvepaletten: Fra hvid til grå til sort - med disse fede toner bringer du funktionen afdesignmøbler frem. Hvide møbler somPocket Shelf afString får rummet til at føles let og luftigt, mens det tilføjer accenter med sort.kaffemaskine fraStelton i sort - arrangeret på et hvidtbord - for en tilskuer. For at mildne kontrasterne skal du vælge forskelligt tilbehør i gråtoner og cremefarver. Brug gerne hele grå- og cremepaletten til at skabe mere dybde i rummet. Blandt de skandinaviske producenter såsomAudo ellerMuuto finder du en række subtile tilbehør - ideelt til det reducerede look!

Former - geometri og klare linjer

Kombinerbart sidebord fra by Lassen

My Spot sidebord af Umage i mørk eg
Hay – Tulou sidebord, Ø 55 x H 35 cm, sort
Tray Table 40 x 40 cm af Hay i sort
 
 

Formsproget er reduceret til det væsentlige – så genstandene står for sig selv, kan øjet hvile på klare linjer. Tro mod mottoet "form følger funktion" erYeh vægbord afAudo enkelt og enkelt. På grund af dets enkle design går den næsten sammen med væggen - for endnu mere lethed i rummet. Vores tip: Vælg geometriske former - disse skaber klarhed og strukturerer rummet.

Materialer - glas, rustfrit stål og beton


JWDA bordlampe fra Audo i bruneret messing
 
 

Funktionel minimalisme bruger seje materialer som glas, rustfrit stål, marmor og beton. Puristiske drikkeglas somvand- og longdrinkglas fraA di Alessi skaber lethed på bordet, mens rustfrit stål er elegant og afhængigt af den matte finish kan fremstå sporty.Mini-Kelvin LED-bordlampen fraFlos kombinerer disse to egenskaber perfekt. Materialer som marmor eller beton sætter accenter - sådan får det kølige interiør et urbant præg. For at bryde de klare linjer lidt op, skal du arrangere legende objekter somDeer Metall Shelf afBeDesign - det er sådan minimalistisk livsstil fungerer. Højkvalitetsbehandling af disse materialer garanterer produkternes levetid. Det betyder, at design vil fortsætte med at være sjovt i fremtiden!

Normann Copenhagen - Amp pendel - som bord- eller pendel
Umage - One More Look-spejlet
Lume frakkestativ fra BeDesign i sort
 
 

Indret værelser på en minimalistisk måde: Det er ikke så svært at implementere den nye boligtrend "Funktionel Minimalisme". Først skal du skabe plads, rydde op og vælge nogle få designklassikere af høj kvalitet - disse går aldrig af mode og tilpasser sig stort set ethvert rum. Arranger funktionelt gennemtænkt tilbehør i kølige toner som grå eller sort og sæt accenter med hårde materialer som beton, marmor og rustfrit stål. Sørg for at få den rigtige balance mellem lys og mørke. Jo flere hvide møbler du fordeler, jo lettere og mere luftigt vil rummet virke. MedOne More Look-spejl fra Umage kan du tilføje dybde til selv de mindste gange. Mørke farver skaber derimod struktur og giver interiøret dybde. Prøv det og nyd følelsen af reduceret og minimalistisk livsstil.

Vare fra 22.06.2016, af Caren Schwenke

Alle varer fra denne kategori Indretningsstile

Lignende poster

Flere emner