Havemøbler trends 2018: Sådan slapper du bedst af i denne sæson

Endelig bliver dagene længere igen og solen begynder langsomt at give denne kriblende fornemmelse på huden. Selvom temperaturerne stadig svinger meget, giver solens stråler en smule vitamin D og dermed ny energi til at gå i gang udenfor. Vi har derfor set med nysgerrige øjne på årets trends for havemøbler 2018.

Rendez-vous stol og bord fra Fermob

Tilbring eftermiddagen i haven på haveliggestolen mellem blomster, planter og urter. Lytte til fuglene, læse en bog eller drikke saftevand. Bare tanken om det bringer lykke, når vi tænker på den kommende udendørs sæson. Så er det dejligt at tage et kig på trends for havemøbler 2018, fordi i dette år bliver det meget hyggeligt og stemningsfyldt.

-Stålende farver

-Let plejende materialer

Nye trend møbler: Udendørsområdet som en stue

2018 har udvisket grænserne mellem indendørs og udendørs - balkonen og haven bliver en del af boligen. Bedst lykkes det, hvis du forbliver tro mod din stil i hjemmert. Kan du lide skandinaviske naturlighed, afslappet Boho-look eller moderne elegance? Du beslutter derefter, hvordan dine møbler og tilbehøret udenfor matcher din stil. For at gøre gøre haven eller balkonen mere hjemlig kan du vælger komfortable lounge møbler.

Skagerak - Float Lounge Aito loungestol fra Skagerak Marimekko - Pieni - Siirtolapuutarha - Sweet Living

Skagerak - Sambito hængekøje på terrassen Skagerak - lænestol med Regatta Lounge Modstands sofa til udendørs

Dem, der kun har begrænset plads på terrassen, kan bruge bløde outdoor-tekstiler og puder, tæpper og gulvtæpper til at skabe en hyggelig stemning på mindre plads. Også sækkestole har afslappet karakter af loungen og inviterer dig til at dvæle.

Gloster – Vista loungestol, teaktræsstel/Seagull Sunbrella betrækVores anbefalinger til dig:Udendørs tekstilerSe nu!

Mod til farver: Så giver du din haven en glans

Mellem dæmpede nuancer af grøn og grå er den nye trend modige nuancer såsom rød, blå, gul eller eosa. Ud over Fermob har Petite Friture i år begejstret folk med deres farverige designs til haven og balkon. Uanset om du er bare en enkelt stol eller en hel række farverige møbler - de strålende farver skaber en god stemning og giver en ægte følelse af sommer i hjemmet haven selv på overskyede dage.

Week-End serien fra Petite Friture som en grafisk erklæring Luxembourg i lyse farver

Let plejende materialer: Læn dig tilbage og slap af

Ud over bekvemmelighed stilles der tit og ofte også spørgsmål ved materialerne. Selvom træ er uundværlig på grund af dets naturlige udseende, er der i dette år også kommet andre let plejende materialer, der gør sommeren endnu mere afslappende. Stål, aluminium og plast er materialer, der ikke har brug for noget ekstra pleje. Uden problemer kan du lade dem udenfor om sommeren og og skal kun tørre dem af med en klud, hvis det har regnet.

Hos trendy design med riller, flet og stænger kan vandet bare løbe af. Særlig populær også i denne sæson: Sæder lavet af plast som Acapulco Chair Classic Acapulco Design eller den nye caribe Dining Chair fra ames.

Lido Spaghetti lænestol af Fiam Leaf - stabelbar

Menu - WM String Dining - Lounge Chair fra Menu Mira stole til haven Skov udendørs lænestol af Fast i hvidt

Og? Hvilke havemøbel trends kan du bedst lide? Vælg møbler til din have, terrasse, balkon eller altan, der passer bedst til din indretning og din stil. Når du har fundet de rette ting, kan du lægge fødderne op og nyde sommeren. Vi ønsker dig en dejligt afslappet sæson udenfor!

Photocredit: Susanne Hesslenberg (@sweet_living_interior)

Vare fra 14.03.2018, af Isabelle Diekmann

Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Lignende poster