Indret studieværelset: 5 tips til små rum med stil

Det moderne sengetæppe Remix fra Ferm LivingAt leve, sove og arbejde i samme rum – efter at have boet i en delelejlighed i syv (studie)år, kender jeg alt til det. Uanset om det er i en delelejlighed eller i en etværelseslejlighed – så er det meget svært at opfylde alle vores krav på et begrænset område og få et pænt værelse ud af det. Medmindre du følger disse 5 indretningstips ...

Der er en generel regel: Vægmaling i lyse og kølige farver får rummets størrelse til at syne større. En tynd stribe hvidt under et hvidt loft får rummet til at se højere ud. Brug disse effekter!

Tip 1: Forvandl din seng til en gæstelounge

Du skal have en ordenlig seng! Hvis du vil lære noget, har du brug for at sove godt om natten. Og en sovesofa er ikke den bedste løsning i længden. Så for at gemme sengen for gæsternes nysgerrige blikke og indrette rummet efter det, kan du bruge sengetæpper. Tag et kig på vores moderigtige sengetæpper fra Ferm Living og Hay: De vil give din seng det rigtige blikfang. Med velegnede puder i ryggen vil dine gæster komme til at slappe helt af. Så der er ikke rigtig behov for en sofa længere.

Tip 2: Et skrivebord med opbevaringsplads – lille og kompakt

Müller Möbelwerkstätten – Plane sekretær Container, lukketDet sted, du arbejder, er nok det allervigtigste i dit studieværelse. Det er der, du tilbringer mest tid, og hvor alle dine vigtige dokumenter bør være lige ved hånden. Problemet: Der er mange småting, der skal opbevares, som får dit skrivebord til at se kaotisk ud. Fordelen: Vi arbejder alle mere og mere digitalt i dag, så derfor har vi brug for mindre og mindre plads. Funktionelle sekretærer er derfor meget trendy. I forhold til multifunktionelle skriveborde giver sekretærer opbevaringsplads, men i et mindre målestok. På den måde kan man efter endt arbejdsdag lukke sekretæren og lade arbejdet ligge. Pulten vil se ordentlig ud og kræver ikke megen plads. Klassiske skriveborde bliver dog også mindre og mindre. Bordplader, der kan udvides, giver mere plads til at arbejde på og til opbevaring af ting. Et eksempel på et sådan skrivebord er Remix Collection skrivebordet fra The Hansen Family.

Tip 3: Ophængte skabe er pladsbesparende

Flere kombinationsmuligheder – Muuto Stacked reolsystemTøj har også brug for opbevaringsplads. De klassiske skabe er ofte store. Vægskabe – som New Order vægmonteret skab fra Hay – kan monteres over sengen, døren eller skrivebordet. Frame fra Lassen er også pladsbesparende: De forskellige skabsmoduler kan kombineres individuelt og hænges op på væggene.

Tip 4: Udnyt hjørnerne – med modulopbyggede reolsystemer

Når de store møbler først er flyttet ind, er der for det meste ikke megen plads tilbage. Der er i stedet mange små huller, hjørner og kroge tilbage. Udnyt dem! Reolsystemer som reolsystemet fra String og Stacked fra Muuto passer ind i hvert et Ferm Living ToDo wallsticker: This Month – stemningsbillederum og hver en krog. Et utal af forskellige størrelser og lange moduler – forskellige hylder, væg- og gulvpaneler – kan monteres individuelt. Skabsmoduler holder orden på sagerne: Der er plads til masser af småting, personlige accessories eller tøj i dem. Skrivebordet kan også integreres i reolsystemet. String er en mester inden for pladsbesparende reoler! Hvem er ikke glad for den enkle kontorstil? Du skulle tage et kig på Muutos Stacked. Der bliver kreativ brug af forskellige kasser til en reol.

Tip 5: Pynt og tilbehør til at gå på opdagelse i og give godt humør

Skab din helt egen stil i dit studieværelse. Vær modig! En studerendes værelse er (eller det ser ud til at være) sidste chance for at lade kreativiteten få frit spil. Her er det tilladt at mikse stilarter. Giv dit værelse personlighed med enkelte ting. Producenten Luckies har et udvalg af alsidige produkter til væggene. Du kan skrabe de lande, du allerede har besøgt, på verdenskortet Scratch Map. Opslagstavlen Corkboard Map passer på dine billeder og notater fra dine rejser for dig. Ferm Living tilbyder en ugekalender til væggen – wallstickeren This Week. Den holder styr på dine planer for ugen. De sjove wallstickers – som Zoo Cochon wallsticker fra Domestic – giver noget at gå på opdagelse i på dit studieværelse.
Paper Collective – Format 1.0 plakatVores anbefalinger til dig:VægdekorationerSe nu!
Konklusion: Der er mange muligheder for at leve, sove og arbejde i kun et rum – selvom der ikke er megen plads. Men prop nu endelig ikke for meget ind på dit værelse. Overvej, hvilke ting du rent faktisk bruger. Alle andre ting kan opbevares et andet sted: Vintertøj kan opbevares i praktiske bokse under sengen om sommeren. Mapper fra tidligere studieår og julepynt kan opbevares i kælderen – hvis det er en tør kælder. Er der stadig lidt plads på dine vægge? Så hæng et stort spejl på dem. Det vil få rummet til at se større ud.

Vare fra 17.04.2015

Alle varer fra denne kategori Boligidéer