Pladsskabende vidunder: 7 tips til mere opbevaringsplads

Stacket hylde system 2. 0 af Muuto i egetræ og lysegrå

Mangel på opbevaringsplads udfordrer vores stilønsker og stræben efter orden. Hvem kender ikke til det problem? Sko er stablet i gangen, kufferter og sportstasker flyder inde i stuen. Man kan ikke komme ind i soveværelset, fordi støvsugeren er i vejen, og den begrænsede arbejdsplads i køkkenet er fyldt med køkkenredskaber. Med en smule fantasi og de rigtige produkter kan kaosset overvindes. Fremtryl skjult opbevaringsplads med vores 7 tips – uden ekstra rum til opbevaring.

Funktionalitet er grundstenen i godt design. Derfor er hjem med mangel på opbevaringsplads den perfekte legeplads for designere. Udfordringen: en masse opbevaringsplads i små rum uden at påvirke boligens overordnede udtryk. Resultatet: alsidige løsninger og unikke produkter til en elegant bolig uden opbevaringsrum. Find løsningerne og lær at anvende dem nyttigt her.

1. Skab opbevaringsplads med fleksible reolsystemer

Hvis der ingen opbevaringsplads er, er det skønt at anvende nicher. Fleksible reolsystemer passer perfekt på ubenyttede steder som skråvægge og fordybninger i væggen, der visuelt ikke optager plads. String, Muuto og Tojo har designet sådanne reoler. De monteres individuelt og tilpasses din egen boligsituation. Dette sikres ved hjælp af forskellige størrelser reoler, beslag and andre elementer såsom skuffer og døre. De enkelte moduler kan kombineres i længde og højde. Sådan skaber du reolsystemer med opbevaringsplads i elegant design til tøj, legetøj og bøger.

2. Gør vigtige ting synlige med opslagstavler

Selv små detaljer kan ændre udtrykket i et lille hjem. Gemmer du altid notater, postkort og brochurer væk under spisebordet og i køkkenet? Sæt det hele sammen. Memo magnettavlen fra Magis skaber vertikal opbevaringsplads og orden – både inde i rummet og i dit hoved. Organiser hele husstanden med forskellige materialer på en stor opslagstavle. Nogle opslagstavler har endda ekstra beholdere til blyanter eller tegnstifter, der gør det nemt at sætte postkort fast med.

3. Lille gang? Knager i stedet for klædeskabe

Har du en lille gang – eller mangler du en? Du behøver ikke at mangle en garderobe. Sæt nogle knager på væggen i stedet, de kan hænges i alle kroge og bag alle døre. Knagerne 'The Dots' fra Muuto er én mulighed. De fås i naturlige farver samt i hvid eller sort, og de giver dit rum en varm undertone, de kan tilpasses din lejlighed og gemmes på en hvid væg, hvis du vælger de hvide knager eller de kan stå i kontrast til væggen, hvis du vælger de sorte. Slip din kreativitet løs, når du arrangerer dem. Jakker, tasker og tørklæder får et godt sted at hænge! Synes du, at jakker, tasker og tørklæder forstyrrer din stil? Det bør de ikke. De giver mere personlighed til hjemmet i forhold til lukkede skabe og garderober. Authenticshar et praktisk og smart spejlskab til badeværelset i Kali møbelkollektionen– det er perfekt til at opbevare cremer, makeup eller barberskrabere. Men der findes også spejlskabe til gangen med opbevaring på bagsiden, som Push fra Skagerak.

5. Kasser og kurve i stedet for opbevaringsrum

Tasker, sko og rengøringsredskaber skal ikke være synlige midt i et rum. Brug kasser og opbevaringskurve. Jan Kurtz tilbyder for eksempel Amelie kassen. Denne er en rigtig alt-i-en-kasse, da den har masser opbevaringsplads og er nem at stable. Det enkle, naturlige design gør den også egnet til at anvende som sidebord. Dekorativ. Blade og papir eller badeværelsesartikler kan opbevares iRestore kurvene fra Muuto. Materialets naturlige overflade i filtlook og de runde former får Restore til at se venlig og diskret ud. Restore er diskret i hvid eller grå, og den skaber blikfang i de andre farver.

6. Siddemøbler med opbevaringsplads

Muuto – knager "The Dots"

Opbevar disse bokse og kasser under bænke. Bænke skaber en enkel og rustik stil i køkkenet og gangen. Der er plads til tre-fire personer på dem, hvis det bliver nødvendigt. Gæster er altid velkomne! Georg bænken fra Skagerak er meget pladsbesparende. Det tynde stel gør den naturligt vægtløs. Bænke er også smukke, når de kombineres med stole. Sørg for, at bænkens farve går igen i stolenes detaljer. Har du besluttet dig for at købe en træbænk? Så vælg stol med ben i de samme træfarver. Den gentagende farve vil få indretningen til at se harmonisk ud, selvom det er forskellige møbler. Garderoben kan sagtens indeholde en rustik bænk. Cutter træbænken, der også er fremstillet af Skagerak, er meget velegnet til dette, og der er masser af plads under sædet.

7. Opbevaringsløsninger til køkkenet

Køkkenet skal ikke indeholde store møbler, da skærebrætterne skal være let tilgængelige. Køkkenet kan ofte ses fra de omkringliggende rum, og derfor er det en god idé med lukkede skabe. Låger eller gardiner gemmer rodet væk. Brugreoler eller – hvis der er for lidt plads – nogle hylder på tomme pladser. Smarte farver eller pæne og elegante redskabskasser eller beholdere gemmer ingredienser, bage- og køkkenredskaber væk, og de kan nemt anbringes på reoler. Nogle kogebøger eller skærebrætter i træ kan være brugbare og smukke på reolen.

Rumvidundere i interiørshoppen

Der er utallige muligheder for opbevaringsplads i et hjem uden rum til opbevaring, Find smarte koncepter og originale møbler i Connox Interiørshop, der kan hjælpe dig med at organisere rodet i hjemmet. Garderober og opbevaringsrum gemmer sig bag Push fra Skagerak (1.). Skagerak gemmer tørklæder, hatte og jakker bag det store Push spejl og skaber et ryddeligt udtryk i rummet.

?

Det prisbelønnede Toi sidebord fra Zanotta (2.). overbeviser ikke kun med sit elegante design, men især også med sit hemmelige rum. iPads, fjernbetjeninger, mobiltelefoner osv. kan gemmes væk, når der kommer gæster.

Et andet blikfang er Schönbuch spejlgarderoben fra Flare kollektionen (3.). Den monteres på væggen og optager derfor ikke en masse gulvplads. Den er, ligesom Push, en kombination af et klædeskab og et spejl – og den er også fremstillet i et farverigt design.
Sofasystemet Open (4.) af Alain Berteau har et praktisk opbevaringsrum under sædet, der kan klappes op. Tæpper, puder og sengetøj kan derfor nemt opbevares. De enkle moduler kan tilpasses din boligsituation som byggeklodser. Det enkle design giver en visuel ro og skaber dermed orden i stuen.

Mørke, rustikke møbler får rummet til at virke mindre, hvis der i forvejen ikke er meget plads. Anvend i stedet møbler i dæmpede farver eller lyse toner. Leaf stolen fra Arper (5.) giver et frisk pust til køkkenet og kræver ikke meget plads på grund af sin smalle form. Den er vægtløs og vejrbestandig og kan derfor også anvendes på altanen. Og: Den ergonomiske form er særdeles behagelig.

Konklusion: Generelt gælder det: Anbring ting ovenpå hinanden, og udnyt pladsen op til loftet. Nicher kan anvendes fornuftigt, og originale møbler – rumvidundere – giver mere opbevaringsplads eller optager ikke meget plads. Diskrete møbler giver rolige rum. Få flere tips til stilfulde små rum her.

Måske kan du drage fordel af nogle af vores ideer. Hvis du ikke kunne finde det perfekte rumvidunder til din lejlighed, kontakt vores kundeservice på telefon ///+49 (0)511 300341-0 eller e-mail ///service@connox.dk. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de rigtige møbler.

Vare fra 28.12.2017

Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Lignende poster

Flere emner