Space wonder: 5 tip til mere lagerplads

Enhver, der bor i en lille lejlighed eller en lejlighed uden opbevaringsrum, kender problemet: der er for lidt lagerplads, kaos spreder sig. Sko hoper sig hurtigt op i gangen, kufferter ligger i soveværelset og køkkenredskaber blokerer for den allerede smalle arbejdsflade i køkkenet. Men det behøver ikke være sådan. Vi viser dig hvordan du kan skabe mere lagerplads på ingen tid overhovedet med 5 smarte tip og omdanne hvert lille rum fra badeværelse til køkken til et reelt rum mirakel.

5 tip til oprettelse af lagerplads - hvordan det fungerer

  1. Lagerplads på vægge
  2. Multifunktionelle møbler for mere lagerplads
  3. Unødvendig udsmykning
  4. Fleksible reolsystemer
  5. Med kasser og kurve
  6. Konklusion

1. Opret lagerplads på vægge

Så rummet ser rummelig ud og ingen værdifuld plads spildes på gulvet, skal du bruge lagerplads på væggene. Her er væghylder og væghylder den ideelle løsning. Bare hængende over sofaen, skænken, skrivebordet eller sengen, kan du skabe ufattelig - og frem for alt dekorativ - lagerplads uden at miste plads. For at sikre den nødvendige ro i mindre værelser skal du vælge enkle design - dette lover et rent look.

Lommehylden fra String som et natbord i soveværelset

I badeværelset og i køkkenet smalle hylder, væg skinner eller enkelte vægkroge, som du kan knytte sig til små åbne rum, plads til køkkenredskaber, håndklæder skabe & Co. I gangen og lad i soveværelse tilbehør her, såsom smykker eller tørklæder - butik stilfuld,


Vægkrog "The Dots" enkelt medium af Muuto i sennep
A-Hylde stor af Andersen Møbler lavet af egetræ
Ferm levende vægkroge sort / messing i lille
Klik hylde system 710 × 210 × 610 mm fra Ny tendens i pink
Small String Shelf i ask
Normann Copenhagen – Sticks knager, natur, sæt med 2
Foldede hylder 2 9. 5 x 40 cm af Muuto i forbrændt orange
 
 

2. Multifunktionelle møbler for mere lagerplads

Særligt praktisk: etiketter som Woud, ferm Living eller OK Design skaber stilfulde møbler, der er multifunktionelle og dermed også skaber lagerplads. Du finder taburetter eller sideborde i vores sortiment, der kan åbnes og giver ekstra plads - til magasiner, puder eller for eksempel fjernbetjeningen - i deres interiør. Kurve findes på hylder eller bænke, der ikke kun er dekorative, men som også skaber masser af lagerplads og orden.

Multifunktionelle møbler for mere lagerplads

Spejlskabe skaber for eksempel lagerplads i badeværelset. Inde i kan du opbevare alt fra tandbørster til kosmetik, som du gerne vil skjule, og spejlet på ydersiden forstørrer rummet visuelt. I gangen og i soveværelset er spejle med integrerede skabe ideelle til at holde tingene ryddige - praktiske og stilfulde.

OK Design - Willow Bank i sort
Sinobord / magasinholder af AYTM i sort / marmorbrun
Audacious sidebord med USB-forbindelse Ø 38 x H 5 9. 3 cm fra Umage i naturligt eg / skifergrå
kommod – Stapla reol i eg
Woodrow skammel / sidebord med opbevaringsplads ved Umbra i valnød / sort
Kristalia – Degree sidebord i sort med korkbelægning
Kiulu bænk A 118 x 36 cm af Artek i klar bjørk
 
 

3. Gør uden unødvendig udsmykning

Hvis du kun har en lille mængde plads til rådighed, skal du undgå tilbehør, der ikke har en ekstra funktion, men snarere vælge stilfulde møbler, der står for sig selv og giver rummet den nødvendige hygge med dets ekspressive design.

Så hvis det er muligt, skal du altid kombinere det smukke med det nyttige og for eksempel vælge en noget bredere billedbjælke i stedet for et billedgalleri, hvor der udover dekorative plakater og billeder også er plads til andre ting, såsom magasiner eller læse briller.

Viktoria møbleringsekspert Tips til rådgivning “Når der oprettes lagerplads, er det ofte vanskeligt ikke at overbelaste pladsen. Derfor er min anbefaling at fokusere på høj kvalitet og smukt design, så ekstra tilbehør ikke længere er nødvendigt for at give rummet det bestemt noget - i overensstemmelse med princippet "mindre er mere." - Viktoria, møbelekspert

Så vær kreativ! Bøger behøver ikke altid at stables og foret. Arrangeret i smukke og pladsbesparende boghylder, udskift billedgalleriet og bliver således et dekorativt element.

4. Brug fleksible hyldesystemer

Selv små nicher kan bruges vidunderligt til at skabe lagerplads. Fleksible hyldesystemer passer perfekt til ubrugt rum, såsom hældninger og vægudsparinger, og tager næppe nogen plads. String, Muuto og Tojo har designet hylder, der kan sættes sammen individuelt og tilpasses din egen livssituation.

Dette sikres af hyldeelementer i forskellige størrelser, en bred vifte af beslag og yderligere elementer såsom skuffer og hyldedøre. Længden og højden på de enkelte moduler kan kombineres med hinanden. Det er sådan, hyldesystemer med et stilfuldt design skaber lagerplads til tøj, legetøj og bøger.

Vis hyldemodul 1112 med vægmontering, champignon fra Montana
Den Muuto - Stacked hylde modul 2. 0 med bagvæggen i stor / grå
Fin hyldemodul, hvid
Muuto – Stacked reolmodul 2.0 med låge, medium / eg
Muuto – Stacked reolsystem – med bagvæg, lille, hvid
 
 

5. Med kasser og kurve

Praktiske kasser og kurve - ligesom de trendy Crate Color-kasser fra Hay eller Restore-kurve fra Muuto - er ikke kun et visuelt højdepunkt, men også rigtige lagerpladsundere. Alle hverdagsgenstande kan anbringes væk i forskellige størrelser, fra kontortilbehør til kosmetik til bestik eller legetøj. Uanset om det er sorteret i hylder og hylder eller stablet højt på en pladsbesparende måde - opbevaringskurve og kasser er et enkelt, men effektivt middel til at skabe lagerplads i hvert rum.

Flade kasser kan også skubbes ind under møbler. For eksempel Restore bakken ved Muuto eller Save-it boksene fra Rig-Tig af Stelton eller bænken i gangen, på vægskabet i køkkenet eller under sengen i soveværelset, hvilket giver yderligere lagerplads i den lille lejlighed.

Blød opbevaringskurv Ø 50 cm, mørkegrå af Cane-line
Gendan opbevaringskurv af Muuto i forbrændt orange
Iittala – Meno taske, 500 x 250 x 400 mm
Save-it opbevaringskasser fra Rig-Tig by Stelton, 5 stk.
Fej kurv rundt Ø 43 cm, naturlig efter Cane-line
Muuto – Restore rund opbevaringskurv, grå
Sporta opbevaringskurv i naturlig bambus af OYOY
Trådkurven Classic 35 fra Korbo i rustfrit stål
Hey Sign – rektangulær boks, antracitgrå
Keramisk kurv af ferm Living in off-white
 
 

6. Konklusion

Generelt: Placer ting oven på hinanden som muligt, og brug pladsen opad. Lad gulvpladsen være så fri som muligt, og stole i stedet primært på praktiske væghylder, hylder og strimler. Nicher kan bruges smart med fleksible hyldesystemer, og multifunktionelle møbler skaber ekstra lagerplads. Subtile møbler giver visuel ro. Opbevaringskurve og kasser bringer orden i rummet og er virkelige vidundere i rummet.

Designide stue

I vores møbleringseksempel skaber disse tip meget lagerplads i den lille stue. Turning Table by Menu er multifunktionelt og fungerer ikke kun som et sidebord og bakke, men også som en opbevaringsløsning med det smarte interiør. Ligesom den populære trådkurv fra ferm Living, der tilbyder lagerplads og lagerplads til tæpper, puder og mere. Den hængende TV skænk fra Stacked 2. 0 moduler fra Muuto føles luftig, kan være sammensat frit og suppleret med en hængende hylde fra samme serie. En lille væghylde over sofaen bliver et dekorativt element, der også giver plads til små ting. På en gratis væg erstatter magasiner og bøger det klassiske billedgalleri.

Vi håber, at du kan skabe mere lagerplads med vores tip og håber, at du nyder dine nye plads mirakler.

Vare fra 06.04.2020

Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Lignende poster

Flere emner