Vand med frisk smag: Design møder vand med frugtsmag [gæstekommentar]

Førstehjælp til (lidt for) varme sommerdage

Vand med smag – jordbær-citron-mynte-vandTermometret viser over 30 grader – og endelig skinner solen lidt længere. Nu bør vi tænke på, hvad vi kan gøre for at afkøle os selv. Selvom den nærmeste pool eller strand er for langt væk, kan du godt blive kvikket op inden for husets fire vægge. Jeg taler ikke om et iskoldt brusebad (bare rolig), men om det kølende, flydende indhold i drikkeglas, som amerikanerne så smukt kalder "infused water". Denne betegnelse beskriver vand beriget med frugt, hvilket ikke kun er et sundt alternativ til limonade, men også kan hjælpe os med at drikke vand nok i løbet af dagen.

Opskrift på vand med frisk smag – jordbær, citroner og mynte

Vand med smag af Lisa, Pretty NiceFrugtvandet er nemt at tilberede og øger sommerhumøret med det samme. Det kan tilberedes i utallige varianter, og kun din fantasi sætter grænsen. Jeg har valgt at vise versionen med jordbær-citroner-mynte, da jeg i forvejen havde frisk mynte på min altan, og jeg synes, at denne kombination passer rigtig godt til varme dage.

Forfriskning om sommeren: frugtigt vandIngredienser til vand med jordbær-citroner-mynte

– 2 liter vand
– 2 citroner
– 350 g friske jordbær
– frisk mynte efter behov

Tilberedning: Skyl citroner og jordbær grundigt. Skær citronerne i skiver, skær blade af jordbærrene og skær dem i tern. Frugterne kan fyldes i en karaffel, helst med låg. Jeg brugte min Stelton vandfilter-kande, som er god, når jeg skal filtrere vand. Denne gang tog jeg vandfilteret ud. Dæk nu det hele med vand og rund af med mynte. Det skal trække et par timer i køleskabet, gerne natten over, hvis der er tid – færdig! Tilsæt eventuelt isterninger.

Det frugtige vand er virkelig en perfekt forfriskning på varme sommerdage – også for dem, som næsten ikke drikker vand. Jeg serverer normalt det hele på Siena bakken fra Artek, så jeg kan bære det ud på min lille altan. Dér kan jeg nyde sommeren, solen og den varme luft med en kølig drik. God fornøjelse!

Menu – vandkande 1,3 literVores anbefalinger til dig:Karafler, kanderSe nu!
Lisa fra bloggen Pretty Nice

Om forfatteren:

Jeg hedder Lisa, jeg er 25 år og bor i det smukke Berlin. Jeg deler min interesse for design på min blog itsprettynice.com. Her kan du finde inspiration, idéer og sjældne skatte, der kan forskønne hverdagen en smule. Jeg elsker at kreere, at personliggøre møbler og skabe gør det selv-idéer. Kombinationen af alt det er essensen af min blog.

Vare fra 04.08.2016, af Gæsteskribent

Alle varer fra denne kategori Boligidéer