Bonaldo

Bonaldo har været aktiv i over 50 år i Italien og resten af verden, fordi indretningstendenser kan blive fortolket på mange måder af Bonaldos stole, sofaer, senge og indretningskomponenter.Italienske møbler fra Bonaldo: det harmoniske resultat af avanceret teknologi

Den italienske designproducent har eksisteret i over 50 år i Italien og resten af verden. Bonaldo produkter kan fortolke indretningstendenser på mange måder med stole, sofaer, senge og indretningskomponenter.

Produkte von BonaldoProdukte von Bonaldo Efter opbygningen af en omfattende knowhow inden for industriel metalbearbejdning er projekterne og også selve produktionen i dag karakteriseret ved anvendelse og bearbejdning af forskellige materialer, startende med pressestøbt aluminium over smidig koldpresset polyurethan til polypropylen, materialer, der er forskellige, men som fungerer sammen i perfekt harmoni. Det skyldes ikke kun den avancerede behandling, som alle kunder kan have fuld tillid til, men også specialrådgivernes tekniske viden.

Produkte von Bonaldo

Bonaldo er overbevist om, at det kun er muligt at udvikle deres egen kreativitet og innovation ved at sammenstille forskellige erfaringer. De fokuserer således ikke på ét, men derimod mange udtryk og designere med forskellig oprindelse, så der altid er et sammenligningsgrundlag, hvilket bidrager til udviklingen af kreative projekter.

Billeder og kommunikation er også i løbende udvikling i forhold til tendenser og kulturer i Europa og i udlandet.

Side af Bonaldo


De vigtigste designs