• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Born in Sweden

Born in Sweden blev grundlagt i 2007 i Borås. Den unge virksomhed er kendetegnet ved en passion for at kombinere yderst innovativt design med overraskende enkle produktløsninger.


Born in Sweden blev grundlagt af Pascal Charmolu og Kim Vejsholt i 2007 i Borås. De to stifterne, der naturligvis er født og opvokset i Sverige, har tidligere arbejdet sammen i mange år på vellykkede designprojekter, og det førte dem til beslutningen om at slå deres indbyrdes komplementerende talenter sammen på lang sigt.

Born in Sweden er kendetegnet ved en passion for at kombinere yderst innovativt design med overraskende enkle produktløsninger. Deres opskrift på succes er en blanding af personlighed, at anskue tingene fra forskellige vinkler og at anvende forskellige tilgange – kombineret med stor, international designerfaring. Alle design bestræber sig på at nå det samme mål: at skabe absolut funktionelle produkter, som løser problemer, som er behagelige at bruge, og som har et tiltrækkende udseende.

Ansvarsområderne er klart fordelt mellem stifterne. Kims vigtigste ansvarsområder er primært markedsføring, distribution og forretningsudvikling. Han er medstifter af Sagaform, som er en af verdens førende virksomheder, der udvikler og sælger nordiske designprodukter. Pascal Charmolu er en anerkendt industridesigner. Hos Born in Sweden er han kreativ leder og ansvarlig for produktdesign og virksomhedsidentitet.

Side af Born in Sweden