Producentbanner – Botta Design – 16:6
Botta Design

Botta Design

Ure fra Botta-Design er kendetegnet ved deres fokus på det strengt nødvendige. De undgår bevidst modeluner og enhver form for pynt.


Ingen produkter fundet.

Botta Design har skabt og udviklet armbåndsure siden 1986. Klaus Botta grundlagde virksomheden allerede som studerende. I sit arbejde fokuserer Botta på design og udvikling af afdelinger, som siden er vokset konstant.

Junghans-Solar-1, UNO, Titan-1 serien og flere andre modeller, som stadig findes på markedet, opstod på den tid. Botta Design har distribueret egne ure siden 2000. Detailsalget har siden starten været varetaget af Klaus Bottas eget bureau HELIX, som i 2006 blev omdøbt til "Botta-Design".

Ure fra Botta-Design er kendetegnet ved deres fokus på det strengt nødvendige. De undgår bevidst modeluner og enhver form for pynt. De afgørende designegenskaber er funktionel klarhed og teknisk æstetik, der både udtrykkes i materialevalg og forarbejdning.

Et særligt produktsprog kendetegner alle urene: klarhed, entydighed, enkelhed og kompromisløs funktionalitet – sammen med et nutidigt design, som hverken er trendy eller traditionelt. Ud over disse grundlæggende fællestræk er de enkelte modeller mærkbart forskellige i deres filosofi. Den enkelte originale model har sit eget begrebstema, som giver den en specifik karakter og et entydigt særpræg. Ure fra Botta Design er holdbare med hensyn til både design og teknisk. For at opnå så væsentlige resultater anvender producenten udelukkende materialer og komponenter af høj kvalitet i produktionen. De forskellige design fremstilles af tyske specialproducenter med årtiers erfaring, hvilket gør produkterne specielle og højt skattede.

Side af Botta Design