• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Brokis

Den tjekkiske producent Brokis blev grundlagt i 2006 af Jan Rabell og står for belysningsteknologi i høj kvalitet, moderne design, fremragende kvalitet og genoplører det traditionelle bohemske glashåndværk.


Ingen produkter fundet.

Tjekkisk belysningsproducent

Den tjekkiske producent Brokis står for belysningsteknologi i høj kvalitet, moderne design, enestående kvalitet og den tjekkiske glasmesters ekstraordinære dygtighed. Brokis kombinerer traditionelt håndblæst glas med andre materialer som træ eller metal, hvilket skaber stilfulde kompositioner med en høj genkendelsesværdi. Producentens sortiment inkluderer både praktisk funktionel belysning og dekorative lysgenstande, der stilfuldt forbedrer hvert værelse.

Vedligeholdelse af den bohemske glasindustri

Brokis blev grundlagt i 2006 af Jan Rabell med det formål at bevare det traditionelle bohemske glasfartøj og placere det i en moderne kontekst. Næsten 10 år tidligere, i 1997, overtog Rabell Janštejn glasfabrik, der var konkurs og blev grundlagt i 1809 nær Prag. På det tidspunkt faldt efterspørgslen efter traditionelt fremstillede glasgenstande markant, og med mange glasproducenters fremgang truede den med at miste de traditionelle produktionsteknikker. Januar Rabell forfulgte visionen af fabrikken ved at berygtet for at hjælpe og ønskede at sikre, at den gamle bøhmiske tradition for glasfremstilling håndværk ned til to 1. Vil blive videreført århundrede.

Traditionelle og moderne fremstillingsteknikker kombineret

Rabell bryder ny mark med broccoli og tilbyder mere varierede produkter end de genstande, der tidligere var produceret i glasfabrikken Janštejn. Fabrikken blev opdateret: adskillige nye italienske ovne blev installeret, og produktionsmetoderne blev optimeret. Mens man opgav individuelle teknikker såsom slibning og maling af glas, blev andre teknikker, såsom håndblæst glas, optisk glasstøbning og traditionelle glasværksteknikker genoplivet. Derudover er de originale og næsten glemte produktionsprocedurer for farvning af glas blevet fornyet, hvilket i øjeblikket er karakteristisk for den tjekkiske producent.

Brokis og glasfabrikken Janštejn beskæftiger i øjeblikket omkring 100 mennesker. Begge virksomheders symbiose gør det muligt at introducere salg i 70 lande og introducere de moderne lysgenstande på verdensledende messer for design og interiørdesign.

Side af Brokis


De vigtigste designs