bruunmunch

Det danske designstudio bruunmunch blev grundlagt af Jacob Munch og Henrik Bruun i 2008. bruunmunch har siden da stået for høj kvalitet og smukt forarbejdede møbler med skandinavisk charme.To venner med kærlighed til dansk design

Det danske designstudio bruunmunch blev grundlagt i 2008 af de to venner Jacob Munch og Henrik Bruun. De to designere fra det sydlige Danmark mødtes i femårsalderen og har siden da været venner samme holdninger på det private plan og rent forretningsmæssigt.

De to venner har fokus på gennemført god kvalitet, en konsekvent tilgang og kærlighed til designet. Samarbejdspartnerne – fra producenten til forhandleren – skal dele denne kærlighed og er udvalgt af Munch og Bruun personligt. Derfor er de enkelte produkter fra bruunmunch af højeste kvalitet og smukt designet, så kunderne får kun det bedste til stuen.

Kollektionen består af polstrede møbler til stuen, rummelige sofaer og hyggelige lænestole og stole. En række forskellige spise-, sofa- og sideborde, der afrunder det samlede billede, supplerer siddemøblerne.

Side af bruunmunch