byGraziela

I 1970'erne tog Graziela Preisers motiver børns og voksnes hjerter med storm. Nu genintroducerer byGraziela produkterne på markedet.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


I 1970'erne tog Graziela Preisers motiver børns og voksnes hjerter med storm. Tekstilerne, bordservicen og sengetøjet med deres klare, iøjnefaldende design var at finde i enhver husstand og formede en hel generations barndomsminder. Nu er de ikoniske produkter tilbage på markedet –

Graziela Preiser og hendes datter Nina Nägel har sammen skabt brandet byGraziela og genintroduceret produkterne på markedet. Mor og datter valgte tidspunktet for relanceringen bevidst: "De, der sov i Graziela sengelinned, drømte i en Graziela pyjamas og drak af Graziela kopper, er nu i den alder, hvor de begynder at blive forældre", forklarede Nina Nägel, der også selv ønskede at putte sin søn i sengetøjet med togmotiv. "Mødre fra hele verden sender os e-mail og spørger efter Graziela-produkterne. De forbinder sengetøjet med vidunderlige minder og ønsker at give dem videre til deres børn."

Side af byGraziela