Cacoon

Cacoon blev skabt ved tilfeældighed: Naturen inspirerede skaberne til denne innovative form af de komfortable hængestole. Hængestolene hænger over hele verden i dag.


Ingen produkter fundet.

Cacoon hængestol

Cacoon blev født uden risiko: Naturen inspirerede skaberne til denne innovative form af de komfortable liggestole. På Nick og Sarahs bryllupsrejse opdagede de en koloni af væverfugle, mens de rejste til Mexico og arbejdede. Oplevelsen inspirerede Sarah og Nick. Ideen om Cacoon blev født!

Idet Nick allerede arbejdede som møbelsnedker før ægteskabet, havde han den nødvendige viden til hvordan man producerede sejl til yachter. De satte sig ned sammen og opfandt Cacoon.

De hængestole fra Cacoon er egnet til både indendørs og udendørs brug: Oasen fra England er vægtløs og lille nok til at blive let transporteret, men giver også plads nok til flere mennesker, når den hænger. Disse kvaliteter gør Cacoon komfortabel i haven, mens du går i bjergene, på stranden, på kontoret, i sportscentre, i soveværelset, på hoteller og på legepladser - simpelthen overalt!

Side af Cacoon