Producentbanner - Callwe - 3840 x 1440
Callwey Verlag

Callwey forlag

Callwey Verlag blev grundlagt i 1884 af Georg DW Callwey og ejes nu af den fjerde generation af familien Baur-Callwey. Uden at tilhøre en gruppe og med lidenskab.Architekturverlag fra Tyskland

Callwey Verlag blev grundlagt i 1884 af Georg DW Callwey og ejes nu af den fjerde generation af familien Baur-Callwey. Uden at tilhøre en gruppe og med lidenskab er Callwey en af de førende arkitektoniske forlag i Tyskland inden for konstruktion, planlægning og design, renovering og restaurering.

Callwey Verlag udgiver ca. 30 nye bøger hvert år, og licenser købes og sælges over hele verden. Callwey er en trend-udgiver for emner relateret til arkitektur, byggeri, levende, havearbejde og kunsthåndværk og tilbyder et højkvalitets specialiseret og ikke-fiktion bogprogram. Og det giver ikke kun en ekstraordinær videnfordel, men fremmer også sjov for en god læsekultur gennem overraskende detaljer eller sofistikerede stagings.

Callweys forlags historie:

1884
Den preussiske Georg DW Callwey (han kom fra Hamm i Westfalen) har så meget mod at finde sit eget forlag i hjertet af Bayern.

1886
Callwey overtager "Die Mappe"; grundlagt i 1881 og stadig en af søjlerne i forlaget i dag.

1902
Callwey køber Kastner & Lossen printshop, som bliver Kastner & Callwey; Printshop eksisterer stadig i dag, selv om det ikke længere tilhører forlaget.

1904
"Mesterbyggeren" er overtaget Handelsdokumentet for arkitektur har stadig en afgørende indflydelse på forlagets profil.

1933
Med "Blätter für Maltechnik" er bladet tilføjet, som i dag er forum for restauratører og konservatorer som "Restauro".

1934
Carl Jacob Burckhardt afslutter det første volumen af hans "Richelieu" biografi; dette volumen bliver en af de mest succesrige titler i udgivelsen af historien.

1941
Karl Baur er berøvet papirtildelingen til bøger, fordi han, der oprindeligt var parti medlem, ikke ønskede at godkende det nazistiske folkemord. Efter krigen blev Baur oprindeligt (fra 1945-48) forbudt fra et erhverv. Forlaget fortsatte med at eksistere under ledelse af Hermann Rinn.

1951
Indkøb af magasinet "Steinmetz und Bildhauer", grundlagt i 1884 og nu kendt som "STEIN - Zeitschrift für Naturstein".

1956
Garten + Landschaft "indgår i forlaget som en anden fagliste, det er i dag organet for det tyske samfund for havekunst (DGGL) i dag.

1965
Flyt til Streitfeldstrasse 35, dagens forlags hjemsted.

1992
"Topos - European Landscape Magazine" er grundlagt og etablerer sig hurtigt som den vigtigste stemning i international landskabsarkitektur.

2004
Med "STONE REPORT China" udbringer Callwey for første gang en titel på Fjernøsten.

2006
Sammen med ECLAS offentliggør Det Europæiske Råd for Landskabsarkitektskoler, Callwey tidsskriftet JoLA, Journal of Landscape Architecture. Det er en videnskabstitel, der kun vises på engelsk.

2010
Generationsændring - Dr. Marcella Prior-Callwey og Dominik Baur-Callwey overtager ledelsen.

Side af Callwey forlag