• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Carl Hansen & Søn

Siden 1908 har navnet Carl Hansen & Søn stået for enestående håndværk fremstillet i Danmark. Og den dag i dag fremstiller producenten fra Odense stadigvæk møbler med kompromisløse krav til kvaliteten.

Oplev Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn har lavet traditionelle og bæredygtige produkter i simple designs, som er ægte mesterværker.


Oplev alle kollektioner og serier fra Carl Hansen & Søn

Carl Hansen møbler – danske designklassikere siden 1908

Siden 1908 har navnet Carl Hansen & Søn stået for enestående håndværk fremstillet i Danmark. Og den dag i dag fremstiller producenten fra Odense stadigvæk møbler med kompromisløse krav til kvaliteten.

Carl Hansen kombinerer traditionelt snedkerarbejde med den nyeste teknologi i fremstillingen af møbler af varig værdi. De fleste af de møbler, der produceres i dag, blev designet af førende danske arkitekter tilbage i 1930'erne og frem til 1960'erne, men designet, visionen og snedkerhåndværket bag det enkelte møbel er lige så relevant i dag som dengang.

Hver enkelt Carl Hansen stol fremstilles under miljøvenlige forhold – og med omhu

Siden virksomhedens grundlæggelse har bæredygtighed været et grundelement i produkter fra Carl Hansen & søn. Det betyder ikke kun, at møblerne er holdbare i generationer – det betyder bæredygtighed i enhver henseende. Et vigtigt fokusområde er miljøbeskyttelse, ikke kun i forbindelse med råmaterialerne, men også inden for områder som distribution, logistik og produktionsmetoder.

Træet til Carl Hansens produktion stammer udelukkende fra bæredygtigt forvaltede skove. Det træ, der anvendes i produktionen, overholder EU's forordning om ulovligt træ, dansk lovgivning om skovbrug og internationale certificeringsordninger. Carl Hansen anvender primært eg, bøg og ask fra danske skove – som naturligvis er dyrket i overensstemmelse med de principper, der fremgår af "Danmarks Nationale Skovprogram".

Carl Hansens Y-stol eller CH 07 Skalstol – tidløst kunsthåndværk

Den bæredygtige produktion og det tidløse design transformerer hver enkelt Carl Hansen stol til et klassisk møbel. Med møbler, der er fremstillet af træer, som har vokset i hundreder af år, producerer virksomheden stole til flere generationer. Dette udtrykker respekt for så værdifulde ressourcer – det er sådan, Carl Hansen & Søn tænker. Passionen for ægte håndværk gør hver eneste Carl Hansen stol til et unikt møbel. De bedste eksempler er Y-stolen og CH 07 Skalstolen, som er designet af Hans J. Wegner. Begge stole er karakteriseret ved et enkelt design og klare linjer. De udtrykker Hans J. Wegners vedholdende målsætning om organisk enkelhed, komfort og stabilitet. Det er sådan, møbler bliver smukkere og smukkere for hvert år.

Det er beviset på, at: Carl Hansen møbler er værdifulde! Der er et omhyggeligt udviklet koncept, materialer af høj kvalitet og håndværk bag hvert enkelt møbel. Hver Carl Hansen stol, hvert møbel har sin egen historie – det er den danske møbelproducents faste overbevisning.

Side af Carl Hansen & Søn


 

Førsteklasses håndværk fra Carl Hansen & Søn

Alle møbler fra den traditionelle danske møbelproducent er en kombination af enestående håndværk og omhyggeligt udvalgte materialer. Hver Carl Hansen stol kræver op til 100 arbejdstrin. Videoen giver dig indblik i arbejdet og i Carl Hansen & Søns visioner.

De vigtigste designs