• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Carpyen

Den spanske familievirksomhed Carpyen blev etableret i 1954. Samarbejdet med anerkendte designere som Pascual Salvador og Gabriel Teixidó førte til stor succes for Carpyen i 70'erne, og den er fortsat til den dag i dag.


Ingen produkter fundet.

Mere end noget andet element definerer lys et rums identitet og personlighed og de mennesker, der bor i det. Lys afspejler stemning, udtrykker følelser og tolker aktivitet, stilhed, glæde, uro, illusion, sensualitet, fred, bevægelse.

Den spanske familievirksomhed Carpyen blev etableret i 1954 og begyndte med Antonio Carpintero og Encarnación Celdráns design. Virksomheden blev omstruktureret efter at Roberto Carpintero indtrådte i ledelsen i 1972: Samarbejdet med anerkendte designere som Pascual Salvador og Gabriel Teixidó, som blev taget med i design- og udviklingsprocessen til lamperne, førte til en vedvarende succes for Carpyen. Mange af de lamper, der blev designet dengang, findes stadig i Carpyens sortiment i dag, såsom standerlampen Galilea, der vandt "Delta De Plata" designprisen i 1995. Siden grundlæggelsen i 1984 er Carpyen også blevet medlem af den spanske SIDI-gruppe, som har gjort det til sit mål at styrke forbindelserne mellem producenter og designere, mellem kunder, salgsafdelinger og indretningsarkitekter og at forbedre vilkårene for produktudstillinger.

Side af Carpyen