Carypen
Carpyen

Carpyen

Den spanske familievirksomhed Carpyen blev etableret i 1954. Samarbejdet med anerkendte designere som Pascual Salvador og Gabriel Teixidó førte til stor succes for Carpyen i 70'erne, og den er fortsat til den dag i dag.


Carpyen Totora gulvlampe Carpyen – Totora gulvlampe, beige 3.836,00 DKK *Carpyen – Irma pendel -15% Carpyen – Irma pendel, Ø 40 cm, hvid/rødbrun 2.565,00 DKK 2.180,00 DKK *Carpyen Totora gulvlampe Carpyen – Totora gulvlampe, rød 3.836,00 DKK *Carpyen – Harry pendel Carpyen – Harry pendel 2.899,00 DKK *Carpyen – Harry gulvlampe Carpyen – Harry gulvlampe, hvid skærm, titanlampefod 5.501,00 DKK *Carpyen – Harry gulvlampe Carpyen – Harry gulvlampe, hvid skærm, hvid lampefod 5.501,00 DKK *

Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Mere end noget andet element definerer lys et rums identitet og personlighed og de mennesker, der bor i det. Lys afspejler stemning, udtrykker følelser og tolker aktivitet, stilhed, glæde, uro, illusion, sensualitet, fred, bevægelse.

Den spanske familievirksomhed Carpyen blev etableret i 1954 og begyndte med Antonio Carpintero og Encarnación Celdráns design. Virksomheden blev omstruktureret efter at Roberto Carpintero indtrådte i ledelsen i 1972: Samarbejdet med anerkendte designere som Pascual Salvador og Gabriel Teixidó, som blev taget med i design- og udviklingsprocessen til lamperne, førte til en vedvarende succes for Carpyen. Mange af de lamper, der blev designet dengang, findes stadig i Carpyens sortiment i dag, såsom standerlampen Galilea, der vandt "Delta De Plata" designprisen i 1995. Siden grundlæggelsen i 1984 er Carpyen også blevet medlem af den spanske SIDI-gruppe, som har gjort det til sit mål at styrke forbindelserne mellem producenter og designere, mellem kunder, salgsafdelinger og indretningsarkitekter og at forbedre vilkårene for produktudstillinger.

Side af Carpyen


Designer