Casala

Casala blev grundlagt i området Lauenau i Niedersachsen i 1917. Fra kontorerne og showroomet, der er placeret der, styrer man aktiviteterne i Casala Meubelen i Culemborg i Holland.Casala blev grundlagt i området Lauenau i Niedersachsen i 1917. Fra kontorerne og showroomet, der er placeret der, styrer man aktiviteterne i Casala Meubelen i Culemborg i Holland.

Casala – opkaldt efter stifteren og hjembyen (Carl Sasse Lauenau) – fremstillede træsko ved grundlæggelsen i 1917. Efter Første Verdenskrig begyndte man i første omgang at udvide sortimentet fra træ til metal og polstrede møbler. Firmaet blev især populært på grund af sine skolemøbler i 50'erne.

Til trods for et ejerskifte er der ikke sket nogen ændringer i Casala. Ejeren har haft tætte bånd til firmaet i mere end 30 år. Distributørerne, som primært er fra Tyskland, er stadig de samme, og den tekniske og ergonomiske know-how fra det gamle Casala er der heller ikke rørt ved.

Casala producerer i dag moderne skulpturelle møbler med stor holdbarhed. Og man fokuserer på hurtigt håndværk, alsidig anvendelse og teknisk innovation. 90 års erfaring inden for møbelproduktion er garant for flotte stole, som også er behagelige. Casala møbler fås i mere end 20 lande verden over.

Side af Casala