Cascando

Brandet Cascando er kendt for sin særlige kollektion af tilbehør til moderne møbler og projektdesign. Denne kollektion er udviklet med en passion for arkitektur og design.Brandet Cascando er kendt for sin særlige kollektion af tilbehør til moderne møbler og projektdesign. Denne kollektion er udviklet med en passion for arkitektur og design.

Cascando understreger, at tilbehør ikke kun har funktionalitet, men også design, som sætter form på din indretning i hjemmet og på arbejdspladsen og tilfører noget helt særligt. Tilbehørsserierne fra Cascando udtrykker hver især deres helt egen stil ud fra et gennemtænkt design, der allerede har vundet flere designpriser.

Gennem kvalitetsmaterialer som aluminium og rustfrit stål tilsat neutrale farver får produkterne en tidløs karakter, der passer ind i enhver indretning. Kollektionen fra Cascando spænder fra klædeskabe, paraplystativer, bøjler og flyer-stativer til displays, whiteboards, papirkurve, borde, hylder og rulleborde. Nye design bliver løbende præsenteret på udstillinger i Køln, Kortrijk og Milano.

Side af Cascando


De vigtigste designs