Cazador del sol

Cazador del Sol har som målsætning at bringe sol ind i hverdagen. Produkterne fra den tyske producent spreder godt humør, også selvom himlen er dækket af skyer.


Ingen produkter fundet.

Solfanger til din have

Designeren René Hildebrand har valgt en positiv holdning til livet – siden 2001 har hans solfangere været dekoration i mange installationer.

"Føde for sjælen" Varmt og klart skinnende lys, der duver blidt i i vinden. Med Cazador del sol solfangeren får du harmoni og solskin ind i dit liv – uanset om solen skinner eller ej. Selv på skyede dage transformerer solfangeren usynligt lys til synligt lys. På denne måde vil ethvert kig ud på din have eller din altan bringe et smil frem på dit ansigt.

Fordi lyset er føde for sjælen.

"At skabe solskin" De fluorescerende Cazador del sol solfangere omdanner lysenergi til klart skinnende lys. Solfangerne er 100 % miljøvenlige og energibesparende, og de drives uden brug af elektricitet eller andre værktøjer. En virkning, der forstærkes i regnvejr eller tusmørke.

Lige når vi savner solen allermest, så skinner Cazador del sol allerklarest. Solfangeren, der er fastgjort på et bøjeligt og svingende rør, er følsom over for selv den svageste brise. Samspillet mellem varmt lys og bløde bevægelser gør Cazador del sol solfangeren i stand til at formidle en følelse af stilhed og harmoni.

Side af Cazador del sol


De vigtigste designs