• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Conmoto

Minimalisme, rene og klar linjer er de faktorer, der definerer de æstetiske produkter inden for områderne havetilbehør, havemøbler, pejse og tilbehør til pejse fra den tyske virksomhed Conmoto."Enkelt er ikke altid smukt. Men smukt er altid enkel." (Heinrich Tessenow)

En enkel sætning? Ja, det skulle man tro. Men hvis du prøver at tænke det igennem, åbner der sig en helt ny livsfilosofi. Conmoto har taget denne tilgang til sig og gjort den til grundlaget for sit arbejde.

Conmotos kreative ånd, designere og tegnere rejser konstant til verdens storbyer for at hente inspiration, gå på opdagelse, forske, men også for at møde internationale kunder og stifte kendskab til udviklingen på lokale markeder. Det betyder, at de opdager forskellige typer æstetik. Den klareste tendens for tiden er behovet for reduktion, purisme og klarhed. "Less is more" som den berømte Bauhaus-arkitekt Ludwig Mies van der Rohe sagde – og Heinrich Tessenow ville være enig.

Conmoto har taget denne erklæring til sig og har siden 1997 udviklet produkter udelukkende med æstetik for øje. Målet er at tilbyde kunderne de bedste og førende produkter inden for alle kategorier – fra havetilbehør, havemøbler og pejse til tilbehør til pejse. Med stil, nytænkning, design, kvalitet og service.

Især i disse tider med forskellige begrænsninger på det udendørs liv, er det et stadigt stigende behov for at føle sig godt tilpas i hjemmet. Især i tider, hvor mange produkter hurtigt mister deres værdi, er det vigtigt at udvise god smag, at kunne skelne mellem langtidsholdbart design og masseproduktion og at investere sine hårdt tjente penge på en intelligent måde.

Conmoto udvikler hvert år nye produkter, der ofte hædres med priser for deres design og kvalitet.
IF Design Award 1998, Form 99, Good Design Award 1999, Design Plus ISH 2000, Form 2000, Design Plus ISH 2001, Form 2001, Red Dot Award 2005, Good Design Award 2005 og en nominering til Designpreis der Bundesrepublik Deutschland 2006

Side af Conmoto


De vigtigste designs