Conmoto – Pad kollektion

Conmoto – Pad kollektion – banner


Tidløst design og innovative materialer er kendetegnende for Conmoto Pad kollektionen. De innovative spiseborde, arbejdsborde, sideborde og konsolborde giver opbevaringsplads og steder, hvor man kan oplade sine elektriske enheder.

Werner Aisslinger er berømt for sin evne til at blande flere verdener i sine design, og at han fik designprisen A&W Designer i 2014 er en klar anerkendelse af disse evner. Pad bordene fra Conmoto er perfekte eksempler på hans designfilosofi.

Pad kollektionen fra Conmoto udgøres af forskellige typer møbler, såsom sideborde, vægkonsoller, spiseborde og skriveborde. Designet er tidløst, minimalistisk og underspillet, da den ægte innovation ligger gemt under bordpladen ved det, at alle borde i Pad serien fra Conmoto er forsynet med et rum til ledninger, bærbare computere, tablets, smartphones og alle mulige typer enheder, som kan opbevares og sættes til opladning. Andre genstande som nøgler, tegnebøger og ugeblade kan også opbevares i Pad bordene.

Når rummet er lukket, opbevares indholdet diskret og ude af syne, men kan hurtigt tilgås, så snart man får brug for tingene. Det gør Conmoto møblerne fleksible, idet Pad bordet, Pad boksen og Pad bakken kan bruges overalt i hjemmet, alt efter hvor man foretrækker at opbevare sit værktøj. Det enkle design gør, at Pad møblerne passer ind i næsten alle omgivelser. De fritstående Pad bokse-sideborde fås også med forskellige understel: et højdejusterbart stålrør eller et træstel.

Opbevaringslommerne på møblerne i Pad kollektionen fremstilles i Conmoto materialet Formfleece. Dette robuste materiale er slidstærkt, let at rengøre, ser elegant ud og er rart at røre ved. Bordpladerne på de innovative møbler fra Conmoto er i CCL (farvet kompaktlaminat), som er et materiale, der er specialudviklet af Conmoto til møbelproduktion. CCL er, som man forventer det af Conmotos produkter, også et elegant materiale, der er let at rengøre.