12 dage med Connox

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adventskalender 2017

12 gaver til 12 magiske dage

Hop ombord på juleslæden der rejser en snoende vej langs en 12-dages rejse med gaver og overraskelser! Fra 1. til 12. december deler vi eksklusive rabatter, tilbud og gaver med dig hver dag. Åbn din gave og nyd verdens bedste designs til de bedste priser!

Kan du ikke vente? Hvis du er en af de mennesker, der kan lide at ryste dine gaver for at gætte, hvad der er i, før de åbnes, giver vi dig et par tip. Du kan holde på en hemmelighed, ikke?
Spar op til 30% på topprodukter fra Hay og Normann Copenhagen, få en dag med dobbelt ConnoxPoints og en bestemt julemand til en meget favorabel pris ... men vi har allerede sagt for meget. Kommer tilbage hver dag og åbn en ny gave!

Gå ikke glip af noget

Hvis du er en registreret Connox-kunde og abonnerer på vores nyhedsbrev, skal du sørge for, at du har krydset af i feltet "12 dage med Connox" for at få en mail hver dag med din nyeste gave. Hvis feltet endnu ikke er afkrydset, kan du finde det i dine nyhedsindstillinger og tilføje krydset for at sikre dig, at du ikke går glip af noget.

Nyd din slædetur og hav en glædelig jul!