Connox opfylder dine juleønsker

Connox får Juleønsker til at blive virkelighed Banner

Connox opfylder dine juleønsker - sådan fungerer det:

Julen kommer til at være særligt magisk for seks heldige Connox-kunder i år - vi opfylder dine juleønsker inden for design!
For at få chancen for at vinde din ønskeliste af produkter til en samlet værdi på op til 7000 kr. er alt du skal gøre, at følge disse tre enkle trin:

  • 1. Log ind eller registrer dig hos Connox: Tilmeld dig en ny konto eller log ind, hvis du allerede har en kundekonto hos os.
?
  • 2. Opret en ønskeliste: Tag et kig på siden og tilføj dine favoritdesigns til din personlige ønskeliste. For at gøre det, skal du gå til din valgte vare og klikke på hjerteikonet: det er lige under knappen med den grønne kurv. Din vare gemmes så automatisk til din ønskeliste.
?
  • 3. Del din ønskeliste: Når du har gemt alle dine ønsker, kan du dele din ønskeliste og sende den til os på wishlist@connox.com. Du kan også dele din ønskeliste med dine venner og familie og fortælle dem om vores præmierabat - måske opfylder vi også deres ønsker.
?

Vinderne vil blive trukket tilfældigt den 21. december 2017, og hver enkelt vil modtage en julepræmie - 5x op til en værdi af 700kr. og 1x op til en værdi af 7000kr.!

Find alle regler og vilkår her.

Hav det sjovt og kryds fingre!