Connox påskerabat-jagt

Ostern 2018 - Banner

Med et klik til påskerabatter: Find op til 11 % rabat i dit overraskelses-æg

Ostern 2018 - Grafik

Lede efter påskeæg i haven i skiftende vej? Nej tak, ikke med os. I dette år har vi gemt rabatter til dig i overraskelses-æg. Med et enkelt klik ser du, om du får:

  • 5 % rabat
  • 8 % rabat eller
  • 11 % rabat

på alt* når du bestiller indtil den 02.04.2018.

Sådan åbner du Connox overraskelses-æg

For at se, hvilken rabat, der gemmer sig i overraskelses-ægget skal du klikke på påskeægget. Dernæst åbner sig et Pop-Up-vindue, der fortæller dig, hvor meget påskerabat, der venter dig. Påskeharen bestemmer tilfældigt hvilken påskerabat, du får i gave.

Med et klik på den grønne knap, får du rabatten i din indkøbskurv og kan indløses ved din næste bestilling. Du kan indløse rabatkoden til den 02.04.2018.

Vi ønsker dig en god rigtig god påskeæggejagt og ikke mindst en dejlig påske!

Dit Connox-team

* Bemærk venligst: Gavekortet er gyldig indtil 02.04.2018 og kan ikke indløses på bøger og produkter af producenterne Dyson, Fatboy, Fermob, Kartell, Knoll, Louis Poulsen, Magis Muuto, Red Edition, Sonos og Vitra. Værdikuponer og rabatter kan ikke indløses samtidig. En kontantbetaling af værdien af kassebilag er ikke muligt. En kontant betaling af værdikuponens værdi er ikke mulig. Gavekortet må ikke offentliggøres eller anvendes kommercielt. Det er ikke muligt at indløse gavekortet bagefter. Indbringelse af domstole er ikke tilladt.