About A Chair – stole skifter roller [gæstekommentar]

[Frit oversat] Stol (møbler), siddemøbel til én person, traditionelt udformet med tre eller fire ben og rygstød, evt. også armlæn. Sådan er stolen beskrevet i Gyldendals Store Danske. Men forfatteren til definitionen kendte ikke til About a Chair AAC 22 fra HAY, da mit nye yndlingsmøbel er meget mere end blot et siddemøbel. Jeg har længe ledt efter en stol med et hvidt sæde og lyse træben til mit skrivebord. Den skal passe til mit skrivebord, hvor jeg kan være kreativ, og hvor jeg arbejder med billeder og skriver blogtekster. Så snart jeg så den store pakke fra Connox i vores gang og pakkede stolen ud, fik jeg de første idéer til de mange muligheder, der er for at anvende About a Chair fra Hay. Der opstod billeder i mit hoved, og mit foto-hjerte begyndte med det samme at slå hurtigere! Jeg er forbløffet over de mange muligheder, der er for at fremhæve en stol. Det er helt fantastisk: Et ægte talent inden for dekoration og foto. Lad mig præsentere nogle af mine ideer her. Jeg er sikker på, du selv får endnu flere ideer!

Idé 1: Fotoserie med børn

Det behagelige sæde egner sig perfekt til børn, og min model den dag følte sig tydeligvis tilpas.

Hay – About a Chair AAC 22

Hay – About a Chair AAC 22

Idé 2: Et dekorativt sidebord

Hvorfor skal en stol kun bruges til at sidde på? Ud over forklaringen i Gyldendals Store Danske: Jeg mener, at stole er fantastiske som dekorative borde!

Hay – About a Chair AAC 22

Hay – About a Chair AAC 22

Idé 3: Voksenportrætter

Da jeg fotograferede drengen, fik jeg idéen til at bruge stolen til voksenportrætter. Kulissen kunne hurtigt ændres: En anden baggrund får stolen til at se meget anderledes ud.

Hay – About a Chair – portræt 1

Hay – About a Chair – portræt 2

Idé 4: På altanen!

Hvorfor skal sådan en smuk stol stå indenfor? Den pynter smukt, gæsterne vil have en god stol at sidde i, og altanen er et godt sted at bruge stolen.

Hay – About a Chair AAC 22

Hay – About a Chair AAC 22

Idé 5: Produktfotografering og lyskasse

Stolen er perfekt til produktfotografering. Det hvide sæde giver en effekt, der minder om en lyskasse. Dagslyset reflekteres fra alle sider. Der opstår kun få skygger og en studielampe er ikke nødvendig, når man har et godt lys.

Hay – About a Chair – reklame 2

Hay – About a Chair – reklame 1

Idé 6: Til kontoret

Tilbage til min oprindelige idé. En stol til mit kontor! About A Chair fra Hay ser fantastisk ud i et kontor.

Hay – About a Chair – kontor 1

Hay – About a Chair – kontor 2

About A Chair AAC 22 i matet eg lakeret af HayVores anbefalinger til dig:Hay - About a chair aac 22Se nu!

Om forfatteren:

Vanessa Hackstein fra bloggen photographersfriendVanessa. 31 år gammel. Fra Hamborg. Jeg elsker: fotografering. Design. Musik og de små ting i livet. Jeg er afhængig af: fotografering. At rejse. At læse blogs. God kaffe, lækker is og indretningsideer. Det laver jeg: Jeg designer fotobaggrunde og accessories til fotografer. Sommetider syr jeg kamerabælter og etuier, og jeg arrangerer workshops om fotografering. Det skriver jeg om: Tips til fotografering, DIY, boligindretning og rejser.

Vare fra 25.06.2015, af Gæsteskribent

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden

Flere emner