Designermøbler til en overkommelig pris: De fem mest effektive måder

…spar penge, når du køber designermøbler

Karlas View Homestory - Spisestue - Carl Hansen, Hay og VitraDesignermøbler og boligindretning anses for at være smukke, værdifulde – og meget dyre. Kvalitet koster selvfølgelig. Men der findes faktisk mange muligheder for at anskaffe sig møblerne til en lavere pris. Spar penge – nemt og bekvemt!

1. Outlet med designermøbler: Besøg vores online outlet

Når du surfer i interiørshoppen, kommer du forbi en masse nyheder. Når du gør det, kan det være værd at se på 2.-sorteringsvarer. Det er ting, du finder i "outlet stores", i "lagerudsalg", som "returnerede varer" eller som "lagertilbud" i andre webshops. 2.-sorteringsvarer er egentlig ikke varer af dårligere kvalitet. I modebutikker er der måske kun en rodebunke, men i dyre butikker med designermøbler kan der være nogle fund iblandt. Hay - About A Chair AAC 123 ved spisebordetDet er der en grund til: Hvis en kunde betaler et mange tusinde kroner for et bord, skal bordet være i virkelig god stand. Hvis der er småfejl på sådan nogle produkter, bliver de som regel returneret – det er ganske forståeligt. Et sådant bord vil ende i vores outlet. På den måde har vores kunder mulighed for at købe førsteklasses møbler til en lav pris.

2. Forudbetaling: Vælg den rigtige betalingsmåde

Vær omhyggelig, når du vælger betalingsmåde. I mange butikker er der forudbetaling – Connox Interiørshop tilbyder tre procents rabat ved forudbetaling. Hvilken forskel kan tre procent gøre? Hvis du køber designmøbler, er tre procent meget. Prøv selv!

3. Nyhedsbrev med gode tilbud: Få de gode tilbud

Når du har brug for en ting, er den ikke på tilbud. Hvis du ikke har brug for den – eller omvendt – hvis du netop har købt den, er den nu kommet på udsalg. Det er irriterende. Abonnér på vores nyhedsbrev. Mange butikker tilbyder et nyhedsbrev med gode tilbud, der holder dig ajour med de gode tilbud – det samme gør vi. Hver tirsdag sender vi de aktuelle tilbud ud til vores kunder. På den måde ved de nøjagtigt, hvornår de skal købe noget. Man skal selvfølgelig være udstyret med lidt tålmodighed.

4. Klubmedlemskab: Optjen loyalitetspoint

Butikker er altid interesseret i at få trofaste kunder. Derfor prøver de alt – hvad de kan, selvfølgelig. Bonusprogrammer, loyalitetsrabatter, eksklusiv-fordele… Ordninger, som både loyale kunder og kunder, der ofte køber noget i butikken, får noget ud af. I Connox tilbyder vi Connox Points (fås i den tyske webshop). Hver gang, du køber noget optjener du værdifulde point, og hvis du bedømmer det, du har købt, optjener du endnu flere point: For hver ///EUR 1,00 af prisen på produktet, du køber, optjener du 1 ConnoxPoint, og for hvert produkt, du bedømmer, tilføjer vi 100 ConnoxPoints til din konto. Disse point bliver modregnet i prisen på det næste produkt, du køber.

?

Konklusion: At købe møbler til en overkommelig pris på nettet – så nemt som ingenting

For dig, der ikke vil have billige kopier, vil du som regel være nødt til at betale lidt mere. Kvalitet koster. For den pris, du betaler, får du førsteklasses møbler, der som regel er fremstillet af naturlige materialer, og som er nænsomt forarbejdet fra en producent, der er kendt for at levere produkter af høj kvalitet. Betragt det som en investering i møbler, der vil holde i generationer, og som dine børnebørn måske får glæde af. Hvis du er opmærksom, vil du kunne købe møbler af Walter Knoll, Ray and Charles Eames for færre penge Webshops har særlige tilbud, prisgaranti og loyalitetsordninger. Derudover kan du opnå fordele ved at vælge den rette betalingsmåde. Benyt dig af alle disse muligheder, og spar penge, når du køber rigtige designklassikere og eksklusive møbler.

Vare fra 05.05.2015

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden